Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au temut pentru ce e mai rău! Arbitrului i s-a făcut rău în a doua repriză şi a ajuns în ambulanţă. Ce s-a întâmplat

S-au temut pentru ce e mai rău! Arbitrului i s-a făcut rău în a doua repriză şi a ajuns în ambulanţă. Ce s-a întâmplat

Farul Constanța

Comentarii

Partida dintre Viitorul şi Hermannstadt, scor 4-1, s-a terminat mai repede pentru Asistentul George Neacşu. Arbitrul nu s-a simţit bine în a doau repriză şi a ajuns pe mâna medicilor.

VIDEO | Viitorul - Hermannstadt 4-1

Viitorul a obţinut o victorie categorică la debutul lui Ruben Albes pe banca tehnică a lui Hermannstadt. Totuşi, meciul a avut parte şi de un moment în care oamenii de la stadionul din Ovidiu s-au temut de ce e mai rău. 

Sursele Telekom Sport susţin că asistentul George Neacşu a fost înlocuit in minutul 72 de rezerva Amorăriţei, după ce i s-a făcut rău. Imediat, asistentul a fost transportat în ambulanţa prezentă la stadionul din Ovidiu, unde a primit îngrijiri medicale. 

Se pare că viaţa lui George Neacşu nu este în pericol. Medicii de pe ambulanţă i-au administrat o perfuzie, după ce arbitrul s-a deshidratat. Pentru că starea sa de sănătate e stabilă, medicii au hotărât că asistentul nu are nevoie de înrgijiri medicale suplimentare la spitalul din Constanţa. 

Pe finalul partidei, minutele de prelungire au fost indicate de un oficial al Viitorului. 

Gică Hagi a reiventat încă un fotbalist, după ce l-a făcut golgheter pe Iancu. Un alt jucător de la Viitorul l-a impresionat: "E surpriză. Cel mai fericit sunt pentru el"

 

Afla mai multe despre: viitorulgeorge neacsuasistent viitorul 

viewscnt
Articole similare