Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au tras la sorţi meciurile din optimile Cupei României. Avem Foresta - Dinamo, cu cine au picat FCSB şi Universitatea Craiova

S-au tras la sorţi meciurile din optimile Cupei României. Avem Foresta - Dinamo, cu cine au picat FCSB şi Universitatea Craiova

Cupa României

Comentarii

Astăzi, la sediul FRF, a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor din optimile de finală ale Cupei României.

Meciurile din optimile Cupei României:

Sănătatea Cluj - Petrolul Ploieşti

Foresta Suceava - Dinamo


Sepsi - Astra
Academica Clinceni - FC Botoşani
U Cluj - FCSB
Metalul Buzău - Poli Iaşi
FC Voluntari - Universitatea Craiova
CS Mioveni - Hermannstadt

Jocurile din cadrul optimilor de finală ale Cupei României vor avea loc în perioada 29-31 octombrie cu începere de la ora 14.30, cu excepţia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.


Cele 16 echipe au fost grupate în două urne:

URNA A:

AFC BOTOŞANI
SC FC FCSB SA
CS SĂNĂTATEA SERVICII PUBLICE CLUJ
UNIVERSITATEA CRAIOVA
AFC ASTRA
ACS SEPSI OSK SFÂNTU GHEORGHE
ACS FORESTA SUCEAVA
SC DINAMO 1948 SA
SC FC VOLUNTARI SA
ACSM POLITEHNICA IAŞI
AFC HERMANNSTADT
AS FC UNIVERSITATEA CLUJ
CS MIOVENI
AFC METALUL BUZĂU
ACS FC ACADEMICA CLINCENI

URNA B:

FC PETROLUL PLOIEŞTI

Se grupează una dintre echipele din urna A cu echipa din urna B (1 joc) şi, în continuare, cele 14 echipe rămase în urna A se grupează între ele (7 jocuri). Pentru meciurile din optimi, sferturi de finală şi semifinale echipele calificate vor fi repartizate în aceleaşi urne valorice ca şi în cadrul şaisprezecimilor, cu excepţia prevederilor art.30, alin.5.1 din ROAF, tragerea la sorţi urmând să se efectueze în mod similar.

Jocurile din optimile şi sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

Afla mai multe despre: cupa romaniei 

viewscnt
Articole similare