Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au tras la sorţi semifinalele Supercupei Spaniei, prima ediţie disputată în sistem Final Four. "El Clasico", posibil doar în finală

S-au tras la sorţi semifinalele Supercupei Spaniei, prima ediţie disputată în sistem Final Four. "El Clasico", posibil doar în finală

La Liga

Comentarii

Pentru prima dată în istorie, Supercupa Spaniei se va disputa în formatul Final Four, cu cele mai valoroase patru formaţii ale sezonului trecut la start. Anul acesta, competiţia se va desfăşura în Arabia Saudită, pe stadionul "Regele Abdullah" din Jeddah.

Supercupa Spaniei va avea loc în perioada 8-12 ianuarie a anului viitor şi le alinia la start pe FC Barcelona  - campioana din La Liga, Real Madrid - locul 3 în La Liga, Atletico Madrid - locul 2 în La Liga şi Valencia - câştigătoarea Cupei Spaniei.

Sorţii au făcut ca în semifinale să se înfrunte Barcelona cu Atletico Madrid şi Real Madrid cu Valencia. Astfel, sunt mari şanse ca "El Clasico" dintre Real Madrid şi Barcelona să aibă loc în finală.

Şi Supercupa Italiei la fotbal, între echipele Juventus Torino, campioana en titre, şi Lazio Roma, câştigătoarea Cupei Italiei, se va disputa pe 22 decembrie la Riad, în Arabia Saudită, a anunţat Liga Serie A, citată de agenţia EFE.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare