Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au trezit "diavolii"! Patru transferuri colosale care o readuc pe Man United în top. Câţi bani scot englezii din conturi

S-au trezit "diavolii"! Patru transferuri colosale care o readuc pe Man United în top. Câţi bani scot englezii din conturigalerie foto

Premier League

Comentarii

Manchester United e gata să intre într-o nouă eră din vara lui 2019, după ce şefii clubului au stabilit patru ţinte importante de la cluburile mari ale Europei.

Diavolii sunt ca şi eliminaţi din Liga Campionilor, după 0-2 cu PSG, în manşa tur, jucată pe Old Trafford, iar oficialii grupării de pe Old Trafford sunt pregătiţi pentru investiţii masive astfel încât echipa să redevină o forţă a Europei şi a campionatului englez.

United a renăscut sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer şi a urcat pe locul 4 în campionat, însă vice-preşedintele Ed Woodward e conştient de faptul că echipa are nevoie de întăriri pentru a conta cu adevărat la nivel înalt, notează Daily Mail.

Din acest motiv, United pregăteşte o campanie de transferuri spectaculoasă pentru vara lui 2019 şi ţinteşte patru jucători capabili să joace direct în primul 11.

Minim 250 de milioane de euro pe patru jucători

Punctul nevralgic al echipei e considerat în acest moment defensiva, iar englezii vor patru jucător care au impresionat recent.

Cel mai important nume de pe lista de transferuri este cel al fundaşului senegalez Kalidou Koulibaly, de la Napoli, pentru care United e gata să plătească 100 de milioane de euro.

Koulibaly a fost dorit de United şi în vara trecută, dar negocierile nu s-au concretizat.

În vârstă de 27 de ani, colegul lui Chiricheş de la Napoli e văzut drept unul dintre cei mai buni fundaşi din lume în acest moment, fiind dorit de mai multe forţe ale Europei.

Al doilea nume de pe lista lui United e cel al lui Lucas Hernandez, de la Atletico Madrid. Campion mondial cu Franţa, Lucas Hernandez poate juca pe mai multe posturi, însă United îl doreşte pentru flancul stâng al defensivei. Jucătorul de 23 de ani e cotat la 60 de milioane de euro în acest moment.

Nikola Milenkovic este al treilea jucător dorit de United. Tânărul fundaş al Fiorentinei e cotat acum la 35 de milioane de euro şi poate acoperi şi el cel puţin două posturi în defensivă (fundaş dreapta şi fundaş central).

United doreşte şi un "artist" care să completeze o linie ofensivă ce începe să arate din ce în ce mai bine. Brazilianul Douglas Costa, de la Juventus, e dorit de "diavoli" pentru a acoperi banda dreaptă, iar starul lui Juventus va fi disponibil în vară pentru 60 de milioane de euro, notează Daily Mail.

Astfel, United e pregătită să cheltuiască minim 250 de milioane de euro pentru a-şi completa lotul cu cei patru jucători de super-clasă, totul cu gândul la supremaţie pe plan european.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: unitedtransferkoulibaly 

viewscnt
Articole similare