Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

(S)clipirea lui Alex Cicâldău la primul gol al Craiovei cu FC Argeş: ”Am urmărit mingea şi am lovit-o cu ochiul!”

(S)clipirea lui Alex Cicâldău la primul gol al Craiovei cu FC Argeş: ”Am urmărit mingea şi am lovit-o cu ochiul!”
Comentarii

Alex Cicâldău a făcut un meci mare vineri seară, în faţa formaţiei FC Argeş. Decarul oltenilor a dat gol şi pasă de gol, sub privirile secundului lui Mirel Rădoi, Nicolae Dică.

Evoluţia sa a fost, per total, una foarte bună, pe lângă faptul că a reuşit să fie decisiv la ambele goluri care au adus victoria Universităţii Craiova. Cu toate acestea, Alex Cicâldău a fost sincer la finalul meciului.

”Am văzut centrarea, am urmărit mingea şi am lovit-o cu ochiul. De fiecare dată când am realizări, îmi ajut echipa şi câştigăm mă simt foarte bine.

Am făcut o primă repriză bună spre foarte bună. La pauză am vorbit să nu ne relaxăm, însă nu ne-a ieşit acest lucru. Am reuşit să câştigăm cele cinci meciuri, este un plus de încredere pentru noi, dar trebuie să analizăm jocul şi să îl îmbunătăţim.”, a declarat Alex Cicâldău, la finalul partidei dintre FC Argeş şi Universitatea Craiova, scor 1-2.

Şi Tudorie, introdus în minutul 81, s-a arătat bucuros la finalul partidei: ”Mă bucur că am debutat cu o victorie, sunt fericit şi sper de acum să nu mai am parte de accidentări şi să fiu sănătos. A fost o perioadă grea, pentru că nu e uşor să te transferi şi să nu apuci să joci niciun meci oficial şi să te accidentezi, dar mă bucur că a trecut şi sper de acum să nu mai existe accidentări. Mă bucur pentru el (n.r.- Koljic), mă bucur că echipa câştigă, asta e cel mai important. Cinci din cinci, eu zic că e bine.”.

 

Universitatea Craiova a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), formaţia FC Argeş, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Cicâldău ‘9 şi Koljic ’15. Pentru FC Argeş a înscris Honciu ’88.

Afla mai multe despre: cicâldăucraiovaarges 

viewscnt
Articole similare