Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Să facă asta înainte să vorbească!" VIDEO | Rednic l-a enervat pe Dan Petrescu! Răspunsul acid al "Bursucului" şi care e situaţia lui Ţucudean

"Să facă asta înainte să vorbească!" VIDEO | Rednic l-a enervat pe Dan Petrescu! Răspunsul acid al "Bursucului" şi care e situaţia lui Ţucudean

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu a ţinut să-i răspundă lui Mircea Rednic după ce tehnicianul lui Dinamo a vorbit despre situaţia lui George Ţucudean, recomandându-i atacantului să ia o pauză, dacă are în continuare probleme cardiace, aşa cum s-a speculat.

Tehnicianul CFR-ului s-a arătat deranjat de faptul că Rednic a vorbit despre jucătorul său fără să-i ştie exact situaţia, precizând că Ţucudean a avut probleme musculare şi absenţa sa din lotul clujenilor la ultimul meci nu a avut legătură cu operaţia pe cord suferită în urmă cu o lună.

"Cred că înainte să se vorbească despre un jucător de la o altă echipă, ar fi bine să se intereseze. Nu cred că ar fi un sfat foarte bun ca George să se lase o perioadă. George trebuie să joace fotbal. Şi să o facă cum o face el mai bine, adică să înscrie", a spus Dan Petrescu.

Ce declarase Mircea Rednic: "Am spus-o de când a avut primele probleme, că e bine să ia o pauză dacă e cazul. El are o situaţie finaciară foarte bună şi chiar dacă nu ar avea,  importantă e sănătatea. Doamne fereste să se întâmple ceva şi după aia să regretăm şi noi. Asta e viaţa, nu ai ce face".



Ţucudean e OK! "S-a antrenat normal!"

Petrescu a ţinut să precizeze că golgheterul CFR-ului a reluat antrenamentele normale şi ar putea fi pe teren la partida cu Astra, de luni.

"George astăzi a început antrenamentele normale, mâine la fel şi la meciul cu Astra iar trebuie să iau o decizie dacă va fi titular sau pe banca de rezerve. Va fi la dispoziţie, tot lotul este valid. A avut probleme la piciorul la care a mai avut", a mai spus tehnicianul CFR-ului.

Afla mai multe despre: petrescuredniccfr 

viewscnt
Articole similare