Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Să fie bine, ca să nu fie rău! Căpitanul Bancu şi-a cerut scuze după ce declanşase un război cu Sepsi şi CFR: "Declaraţii neinspirate"

Să fie bine, ca să nu fie rău! Căpitanul Bancu şi-a cerut scuze după ce declanşase un război cu Sepsi şi CFR: "Declaraţii neinspirate"
Comentarii

Înaintea partidei dintre Sepsi şi Craiova, căpitanul Universităţii, Nicuşor Bancu, a acuzat echipa lui Neagoe de non-combat în meciurile cu CFR Cluj. În acest sezon, Sepsi a pierdut toate cele patru meciuri jucate împotriva campioanei României şi are şase înfrângeri în tot atâtea meciuri jucate în istorie cu CFR.

"Îşi vor da viaţa cu noi, ţinând cont de mai multe ... Nu vreau să mai zic. Ei îşi vor da viaţa, pentru că aşa se întâmplă când joacă cu noi şi cu celelalte echipe. Când au jucat cu CFR, nu au putut să facă nimic. Acum sper nici cu noi să nu facă nimic şi să câştigăm" , a declarat Nicuşor Bancu pentru Telekom Sport.
 
La doar două zile, oficialii din Bănie au postat pe siteul oficial al clubului o declaraţie a lui Bancu, care îşi cere scuze şi dă înapoi în acest conflict indirect.
 
"Îmi cer scuze faţă de CFR Cluj şi Sepsi OSK dar şi faţă de suporterii acestora pentru declaraţiile cel puţin neinspirate de la finalul meciului cu Astra Giurgiu, fiind cuvinte spuse la cald, după o partidă cu o încărcătură foarte mare. Le asigur pe cele două cluburi de respectul meu deosebit pentru ceea ce se întâmplă la Cluj-Napoca şi Sfântu Gheorghe, atât prin prisma performanţei sportive, cât şi prin ceea ce se face pentru suporteri, aşa cum este şi la Craiova", a declarat acesta.
 

Afla mai multe despre: bancu 

viewscnt
Articole similare