Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Să-i explic eu!". MM Stoica s-a luat de Constantin Budescu în direct la TV. Ce i-a transmis | EXCLUSIV

"Să-i explic eu!". MM Stoica s-a luat de Constantin Budescu în direct la TV. Ce i-a transmis | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Mihai Stoica (56 de ani), managerul general FCSB, i-a trasnsmis un mesaj lui Constantin Budescu (32 de ani) vis a vis de o reacţie a jucătorului în meciul cu Farul (1-0, la Ovidiu). Atunci, "Budi" şi-a îndemnat coechipierii să urce în careu în ultimele secunde pentru o lovitură liberă, însă acest lucru nu s-a întâmplat, iar acesta a înjurat.

"Să-i explic eu!". MM Stoica s-a luat de Constantin Budescu în direct la TV. Ce i-a transmis | EXCLUSIV

La meciul cu Farul, câştigat greu de FCSB în deplasare la Ovidiu, scor 1-0, Constantin Budescu le-a cerut colegilor săi să urce în careu la o lovitură liberă în ultimele minute. Aceştia nu s-au conformat, iar managerul roş-albaştrilor, care a aflat de la Telekom Sport despre fază, a avut un mesaj clar pentru "Budi".

Având în vedere că era una dintre ultimele faze ale jocului, Mihai Stoica i-a transmis lui Budescu faptul că mingea trebuia jucată aproape şi menţinută în posesie până se fluiera finalul partidei. În plus, MM a adus aminte de o astfel de execuţie a lui Budescu, care o puteau costa punctele din meciul Academica Clinceni pe FCSB.

"Să-i explic eu lui Budescu, că n-am ştiut de asta. Am ştiut doar de meciul cu Clinceni, când a executat un corner şi era să iasă un contraatac şi să facem 3-3 cu Clinceni, eram de tot râsul. Aici Budescu nu are dreptate. Mingea trebuia ţinută, să nu riscăm să luăm gol", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Becali, gata să renunţe la Budescu: "Îi dau banii băiatului şi cu asta basta, la revedere!"

Constantin Budescu l-a supărat pe Gigi Becali după evoluţia din meciul cu FC Voluntari, echipă care a reuşit să scoată un egal cu roş-albaştri, 0-0 în Ilfov. Becali s-a supărat pe Budescu, despre care consideră că a jucat "la mişto" pentru că a lovit mingea de multe ori cu exteriorul.

Ca atare, Becali e gata să renunţe la serviciile mijlocaşului, pe care-l consideră "prietenul meu". Omul de afaceri e gata să-i achite contractul lui "Budi" şi să-l lase să plece: "Budescu e prietenul meu. Deci aşa încep... Este prietenul meu. Asta nu înseamnă că vii la FCSB... atunci să facem concurs de exterioare şi să fie el primul. Nu merge aşa. Dacă se apucă să joace serios, bine. Dacă nu, la revedere. Bă, nu-i problemă Budescu. Budescu mai are 4 luni de contract, îi dau băiatului banii, mă ţin de cuvânt şi cu asta basta", a spus Gigi Becali

Afla mai multe despre: mihai stoicabudescufcsbmesajliga 1 

viewscnt
Articole similare