Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Să ia probabil cel mai tare contract". Impresarul a anunţat ce variante are Florin Tănase: "20.000 de euro sunt bani buni"

"Să ia probabil cel mai tare contract". Impresarul a anunţat ce variante are Florin Tănase: "20.000 de euro sunt bani buni"

FCSB

Comentarii

Căpitanul FCSB-ului, Florin Tănase, îşi doreşte să plece în străinătate, iar impresarul său, Giovanni Becali, a anunţat ce variante are atacantul care a intrat şi în circuitul naţionalei României.

Florin Tănase vrea să se transfere în străinătate

Gigi Becali îşi doreşte cinci milioane de euro în schimbul lui Florin Tănase, dar nicio ofertă nu s-a ridicat, până acum, la pretenţiile finanţatorului FCSB. 

Giovanni Becali susţine că atacantul are variante bune. Chiar dacă nu va pleca de la FCSB, fiind dorit în zona Golfului, ar putea încasa cel mai mare salariu din Liga 1. 

„Florin Tănase e unul din căpitanii echipei care vorbeşte direct cu Gigi. Tănase are acest privilegiu de a vorbi direct cu patronul. Dacă pentru Tănase nu va fi o ofertă calumea, Tănase cred ca ar fi civilizat şi logic să rămână, să îşi prelungească, să ia probabil cel mai tare contract din România şi să rămână de pomină la Steaua (n.r. - FCSB).

Nu e disperat, că ne spune nouă. Dacă e oferta bună, bună pentru club, o acceptăm fără probleme. Dar nu e musai să plece pentru că are un contract bun la Steaua (n.r. - FCSB). 20.000 de euro sunt bani buni pe lună în România”, a spus Giovanni Becali, pentru AntenaSport.

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare