Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Să înceapă Carnavalul la Voluntari! OFICIAL | Eric de Oliveira a semnat pe un an şi jumătate cu echipa lui Mihai Teja

Să înceapă Carnavalul la Voluntari! OFICIAL | Eric de Oliveira a semnat pe un an şi jumătate cu echipa lui Mihai Teja

FC Voluntari

Comentarii

Mijlocaşul brazilian Eric de Oliveira s-a despărţit, marţi, de FC Viitorul şi a semnat cu FC Voluntari.

Cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1 a semnat un contract valabil un an şi jumătate cu echipa antrenată de Mihai Teja, a anunţat, marţi, pagina de Facebook a grupării ilfovene.

"Clubul nostru îi urează bun venit şi îi doreşte să aibă parte de evoluţii cât mai bune în tricoul FC Voluntari!", se precizează în comunicat.

Ulterior, Viitorul a confirmat plecarea lui Eric: "FC Viitorul Constanţa, FC Voluntari şi Eric de Oliveira au ajuns la un acord pentru transferul mijlocaşului brazilian la gruparea ilfoveană. FC Viitorul Constanţa îi mulţumeşte lui Eric de Oliveira pentru toate evoluţiile în tricoul negru-albastru şi îi urează mult succes în continuare!".

Eric a semnat. FC Voluntari, a zecea echipă din CV-ul brazilianului

Mijlocaşul brazilian în vârstă de 34 de ani a mai evoluat în cariera sa la Metropolitano, Gaz Metan Mediaş, Karpaty, Pandurii Târgu Jiu, Al-Ahli, Matsumoto Yamaga, Najram SC, Al Markhiya Sports şi Viitorul Constanţa.

Eric de Oliveira Pereira are 64 de goluri marcate în prima ligă din România fiind astfel pe prima poziţie în clasamentul golgheterilor străini all-time din România, la egalitate cu Wesley.

Mijlocaşul brazilian este câştigător al Cupei şi Supercupei României cu Viitorul Constanţa.

Afla mai multe despre: eric 

viewscnt
Articole similare