Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Să mă aştepte!" VIDEO | Andrei Radu a anunţat la ce echipă vrea să joace şi speră să doboare toate recordurile pentru transferul unui român

"Să mă aştepte!" VIDEO | Andrei Radu a anunţat la ce echipă vrea să joace şi speră să doboare toate recordurile pentru transferul unui român

Stranieri

Comentarii

Andrei Radu a revenit în ţară pentru o scurtă vacanţă după un an 2018 excelent, în care a devenit titular în Serie A şi a ajutat selecţionata U21 a României să se califice la Euro 2019.

Radu a închis poarta echipei sale în meciul Genoa - Fiorentina 0-0 şi a contabilizat astfel prima partidă fără gol primit după mai bine de trei luni.


Goalkeeperul de 21 de ani e cotat deja la 7 milioane de euro, dar spune că nu vrea să se oprească aici şi speră să doboare toate recordurile pentru un jucător român: speră să ajungă la o cotă de piaţă de 50 de miloane de euro. Radu a vorbit şi despre viitorul său precizând că speră să revină la Inter, unde să devină titular.



"A fost un an extraordinar. Cel mai bun an al meu, acum 6 luni nu m-aş fi aşteptat niciodată că l-aş fi terminat în felul ăsta şi sunt foarte mândru de asta!

A fost bine (n.r. în meciul cu Fiorentina), sunt foarte bucuros că nu am luat gol, nu se mai întâmplase de foarte mult timp.

Da, am văzut şi eu chestia asta, este o mândrie pentru mine (n.r. că a ajuns să valoreze 7 milioane de euro). Nu mă aşteptam acum 6 luni să ajung în punctul ăsta, dar este doar o altă motivaţie şi trebuie să continui pe drumul ăsta şi voi ajunge mai sus.

Momentan vreau să mă gândesc doar la vacanţă. După voi vedea, când încep campionautl vom vedea.

Munca va fi răsplătită, cum am spus întotdeauna, şi sunt convins 100 % că da (n.r. că va ajunge cel mai bine cotat portar român). Sper să mă aştepte Inter
", a declarat Andrei Radu la revenirea în ţară.


22 de milioane de euro a plătit Chelsea pentru Adrian Mutu, în 2003, acesta fiind cel mai scump transfer al unui jucător român. Andrei Radu speră să depăşească această sumă de-a lungul carierei aflată abia la început

Afla mai multe despre: andrei radugenoaromania u21,  

viewscnt
Articole similare