Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Să notăm acest nume: Jonathan Bamba. El este fotbalistul pe care cunoscutul Monchi l-a trecut în capul listei de achiziţii al Sevillei

Să notăm acest nume: Jonathan Bamba. El este fotbalistul pe care cunoscutul Monchi l-a trecut în capul listei de achiziţii al Sevillei

La Liga

Comentarii

Jonathan Bamba de la Lille este fotbalistul pentru care Monchi va discuta în iarnă un transfer la Sevilla.

Directorul sportiv al Sevillei, foarte cunoscut pentru transferurile sale impresionante reuşite de-a lungul anilor, a pus ochii pe Jonathan Bamba, fotbalistul formaţiei OSC Lille.

După ce s-a consultat cu Julen Lopetegui, Monchi a deschis deja discuţiile cu Lille pentru transferul lui Bamba, fotbalist în vârstă de 24 de ani, care evoluază ca aripă la formaţia franceză.

Jonathan Bamba a fost adus de Lille de la Saint Etienne şi este fost internaţional de tineret al Franţei. A marcat de altfel cinci goluri în 21 de meciuri pentru Franţa U21, iar pentru Lille a adunat deja 65 de meciuri şi 15 goluri.

Monchi îl urmăreşte de mai bine de şase luni, anunţă presa spaniolă. Fotbalistul originar din Alforville ar urma să o coste pe Sevilla între 25 şi 30 de milioane de euro.

De-a lungul timpului, Monchi a reuşit mega transferuri la Sevilla, printre care cele ale lui Adriano, Julio Baptista, Dani Alves, Federico Fazio, Seydou Keyta sau Ivan Rakitic. Recent, la iniţiativa directorului său sportiv, Sevilla a mizat pe transferurile lui Diego Carlos, Joan Jordan, Jules Kounde, Karim Rekik sau Oscar Rodriguez.

Afla mai multe despre: jonathan bambamonchi 

viewscnt
Articole similare