Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Să nu se înţeleagă că am ceva cu Dinamo!” Ce a spus Lăcătuş despre situaţia din Ştefan cel Mare

”Să nu se înţeleagă că am ceva cu Dinamo!” Ce a spus Lăcătuş despre situaţia din Ştefan cel Mare

Superliga

Comentarii

Marius Lăcătuş este de părere că există riscul ca Dinamo să rateze play-off-ul şi în acest sezon. Antrenorul Stelei susţine că cei din conducere au tratat greşit cerinţele lui Florin Bratu.

Dinamo are un început greoi de campionat şi are a doua cea mai slabă apărare din campionat, după FC Voluntari. În acest moment, se află doar pe locul 10 în campionat, cu 10 puncte în 8 etape, la 3 puncte distanţă de primul loc de play-off.

Marius Lăcătuş este de părere că s-a ajuns în această situaţie deoarece şefii clubului nu au tratat inspirat problema întăririi lotului:

”Cred eu că lupta pentru titlu se dă tot între FCSB şi CFR . Nu ştiu dacă U Craiova are aceeaşi forţă ca anul trecut să poată să revină şi să intre în lupta pentru titlu. Mai este si Viitorul, care dacă leagă două victorii la rând, probabil că lupta va fi mai mult mai aprigă. Au apărut acum şi Sepsi, Gaz Metan Mediaş, Dunărea Călăraşi, echipe surpriză care pot pune probleme oricui. Să sperăm că vom avea un campionat disputat, care pana la urma va da şase echipe care vor participa la play off -ul din a doua parte a sezonului. Să nu se înţeleagă că am ceva cu Dinamo, Doamne-fereşte! Dar acum...Am observat că sunt probleme, mă refer la faptul că nu se pot face transferuri sau nu s-au făcut transferurile cerute de antrenor, din cauza situaţiei financiare. Dacă lucrurile vor continua aşa, nu văd Dinamo să ajungă în play-off”, a declarat Marius Lăcătuş.

Afla mai multe despre: marius lacatusflorin bratudinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare