Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Să presupunem că s-ar produce o minune şi desculţul ar veni cu bani...". Fanii-acţionari de la Dinamo, o nouă şarjă la adresa lui Pablo Cortacero. Mesajul DDB

"Să presupunem că s-ar produce o minune şi desculţul ar veni cu bani...". Fanii-acţionari de la Dinamo, o nouă şarjă la adresa lui Pablo Cortacero. Mesajul DDB

Dinamo București

Comentarii

Fanii-acţionari de la Dinamo au postat un nou mesaj despre situaţia clubului, pe Facebook. Ultraşii "câinilor" au dezvăluit ce se va întâmpla în cazul în care Pablo Cortacero, "printr-o minune", va aduce bani în club.

Suporterii au dat asigurări că nu vor pierde cota de acţiuni pe care o deţin în cazul în care Pablo Cortacero va aduce bani pentru majorarea de capital promisă în Ştefan cel Mare. Într-un comunicat, cei de la DDB au explicat de ce nu-şi vor pierde acţiunile şi au precizat faptul că, daca va exista o majorare de capital cu cinci milioane de euro, ei vor trebui să aducă un milion de euro.

Sumă pe care deja au adus-o aproape în totalitate, susţin ei. Redăm mai jos, în integralitate, comunicatul emis de DDB:

„PENTRU CĂ MULTĂ LUME SE ÎNTREABĂ



De unde să aducem noi încă 1,5 milioane, dacă spaniolii fac majorare de capital de 5 milioane de euro? Răspunsul e foarte simplu: În primul rând, Cortacero va aduce numai vorbe şi eventual scrisori de garanţie fake. Dar să presupunem prin absurd că s-ar petrece o minune şi desculţul ar veni cu bani.

La orice sumă ar aduce el la mărirea de capital, noi va trebui să aducem 20,06%, dacă dorim să ne păstrăm aceeaşi cotă. acelaşi procent de acţiuni. La 5 milioane aduse de ei, noi ar trebui să venim cu 1 milion. Partea frumoasă este că noi AM ADUS DEJA APROAPE TOATĂ SUMA ACEASTA. Pentru că toţi banii aduşi de noi în club, în jur de 800.000€, au fost daţi sub formă de împrumut.

Împrumuturile acordate de DDB au scadenţa în ianuarie. DDB nu are nicio problemă să-şi păstreze cota de acţiuni. Spaniolii sunt cei care au probleme, pentru că nu au banii de care vorbesc.

Suma trasferată către club a ajuns astăzi la 3.891.201,00 lei. Pe platforma www.programddb.ro tocmai au fost actualizate aceste cifre, în urma împrumutului din ultimele zile de 1.000.000 lei şi a donaţiei din partea unui membru al boardului DDB de 100.000 lei”
, se arată pe pagina oficială de facebook a DDB (Doar Dinamo Bucureşti, proiect socios al cărui scop e salvarea clubului Dinamo de la colapsul financiar spre care-l îndreaptă acum spaniolii).

Luni, 21 decembrie, a avut loc şedinţa de majorare a capitalului condusă de Pablo Cortacero. În faţa acţionarilor, Cortacero a spus că a trimis 1.5 milioane de euro (blocaţi de o comisie ce are ca obiect de activitate combaterea spălării banilor). Mai mult, s-a aprobat mărirea de capital cu cinci milioane de euro.

Afla mai multe despre: dinamopablo cortaceroddb 

viewscnt
Articole similare