Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Să râdem cu Ionel Ganea. Trei poveşti inedite cu trei fotbalişti uriaşi. Cum l-a pus la respect pe Gerrard: "A venit la mine şi.. JAP! I-am dat una"

Să râdem cu Ionel Ganea. Trei poveşti inedite cu trei fotbalişti uriaşi. Cum l-a pus la respect pe Gerrard: "A venit la mine şi.. JAP! I-am dat una"
Comentarii

Ionel Ganea s-a pus la povestit şi şi-a amintit de perioada în care era fotbalist. Fostul atacant a dezvăluit trei întâmplări în care s-a contrat cu nume uriaşe din fotbalul mondial, precum Sol Campbell, Desailly sau Steven Gerrard.

"Să vă spun trei poveşti. Era un meci al naţionalei cu Anglia şi fundaşii lor mă tot loveau. A fost o fază la care Sol Campbell m-a faultat urât, a venit şi, jap! M-a lovit rău. M-am tot uitat, nu erau arbitri adiţionali, m-am tot uitat la tuşier, dar nicio reacţie. Am aşteptat, l-am lăsat pe Campbell să vină lângă mine, m-am întors şi, când nu se uita nimeni, bam! I-am dat şi eu una. Apoi i-am spus: «Motherfucker! Bitch!».

Într-un alt meci, în jocul cu Franţa am avut un contact cu Desailly şi m-am dus direct pe apărătoarea lui. N-a zis nimic. A doua oară la fel, vine şi el, vin şi eu şi, jap! Mi-a rupt jambierele. Apoi s-a uitat la mine şi mi-a spus «Ganea, OK» şi mi-a făcut semnul de OK. Jucam amândoi în Anglia şi ne-am liniştit.

O altă întâmplare e de când jucam în Anglia, la Wolverhampton. Jucam cu Liverpool, era o fază la mijloculul terenului şi vine Steven Gerrard cu alunecare. M-am dus şi eu şi aşa i-am dat una de a rămas pe jos 5 minute! Arbitrul nu mi-a dat nici galben. Gerrard s-a ridicat de jos şi a venit la mine să se uite la numele de pe spate. La retur, Gerrard nu se mai apropia la mai mult de 2-3 metri de mine” , a declarat Ionel Ganea la Pro X.

Afla mai multe despre: gerrrardganea 

viewscnt
Articole similare