Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Să renunţ la club nu e greu". Ce are de gând Valeriu Iftime după ce FC Botoşani a ratat play-off-ul: "Şi eu, şi Marius Croitoru am greşit" | EXCLUSIV

"Să renunţ la club nu e greu". Ce are de gând Valeriu Iftime după ce FC Botoşani a ratat play-off-ul: "Şi eu, şi Marius Croitoru am greşit" | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime simte că e vinovat pentru ratarea calificării în play-off şi l-a amintit şi pe Marius Croitoru în discursul său. FC Argeş a câştigat partida directă cu FC Botoşani, scor 2-1, şi i-a lăsat pe moldoveni în play-out.

Valeriu Iftime, despre FC Botoşani şi Marius Croitoru

După ce a dat de înţeles că se simte pedepsit de FRF prin delegarea lui Radu Petrescu, pentru că nu a semnat adeziunea de susţinere a lui Răzvan Burleanu la următoarele alegeri, Valeriu Iftime a comentat situaţia de la echipă. 

El a susţinut că centralul Radu Petrescu nu i-a acordat Botoşaniului un penalty cu FC Argeş, dar şi-a îndreptat atenţia şi spre factorii din jurul echipei. 

"Faptul că a plecat Edjouma... Nimeni nu spunea că Edjouma e salvatorul nostru. N-am jucat ce trebuie, poate că e presiunea de a fi în play-off şi că am avut atâtea şanse. La noi s-au adunat multe rezultate, ale nostre, ale lui FC Argeş, şi asta s-a întâmplat. 

Nimeni nu povestea când au plecat Racoviţan, Edjouma, Ongenda, că se spunea că sunt controlabile plecările. Nu ştiu dacă la meciul cu Hagi, când am avut două bare, îmi trebuiau. În ecuaţia eşecului, orice pas poate fi contestat, pro sau contra, dar am pierdut şi înseamnă că nu am făcut ce a trebuit. 

Şi eu, şi Marius am greşit. Lui Marius Croitoru nu-i pot reproşa nimic. A adus fotbalişti, am vândut fotbalişti. Nu-mi vine să cred că suntem în play-out", a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport. 

Acum, Valeriu Iftime se gândeşte la o repoziţionare şi a vorbit şi despre viziunea sa asupra clubului pe care l-a dus în Liga 1. 

"Lucrurile se pot denatura acum. Eu sunt lipsit de orice motivaţie de a face fotbal, nu ştiu ce le zice Marius acum, iar copiii sunt debusolaţi acum. Marius ştie să-i motiveze şi să meargă mai departe. Sunt confuz, nu ştiu în ce direcţie să o apuc. Să renunţ la club nu e greu, nu vreau să destabiliezez fotbalul, dar plăcerea mea de a face fotbal... Trebuie să văd cum mă repoziţionez. Mă deranjează că am uneori treabă cu fotbalul, dar o să văd 

Îl felicit pe domnul primar de la Piteşti, dar dacă vorbim la nivel de finanţare e clar că e poveste de ban public şi privat. Nu pot comenta dur acum. Am spus că ne luptăm cu banii publici, dar dacă Botoşani nu are bani să ţină stadionul? Eu nu pot decât să-mi reglez bugetul meu, să vând jucători când îi am şi să facem spectacol când putem", a mai spus Valeriu Iftime. 

FC Argeş, ultima echipă calificată pentru play-off-ul Ligii 1

FC Argeş s-a calificat în play-off-ul Ligii 1, după ce a câştigat meciul cu FC Botoşani, scor 2-1, reuşind să revină de la 0-1

Arbitri: Radu Petrescu – Radu Adrian Ghinguleac, Mihai Marius Marica – Iulian Dima

Clasamentul este următorul: 1. CFR Cluj - 76 de puncte, 2. FCSB - 62, 3. CS Universitatea Craiova - 51, 4. Farul – 48, 5. FC Argeş - 48, 6. FC Voluntari - 47,  7. FC Botoşani - 46, 8. UTA – 40, 9. Rapid – 40, 10. Sepsi – 39, 11. Chindia - 35, 12. FC U Craiova – 33, 13. CS Mioveni - 29, 14. FC Dinamo - 17, 15. Academica Clinceni – 14, 16. Gaz Metan Mediaş – 10.

Echipele CFR Cluj, FCSB, CS U Craiova, Farul, FC Voluntari şi FC Argeş sunt calificate în play-off. 

Afla mai multe despre: valeriu iftimefc botosanifc arges play-offmarius croitoru 

viewscnt
Articole similare