Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Să se supună regulilor. E absurd!” Replică pentru Dan Petrescu după ce s-a plâns de tragerea la sorţi din Cupă

”Să se supună regulilor. E absurd!” Replică pentru Dan Petrescu după ce s-a plâns de tragerea la sorţi din Cupă

CFR Cluj

Comentarii

Universitatea Craiova este ultima echipă calificată în optimile Cupei României! În Bănie, echipa lui Laurenţiu Reghecampf a învins-o cu scorul de 1-0 pe CFR Cluj.

Dan Petrescu a lăsat de înţeles că tragerea la sorţi ar fi influenţat parcursul CFR-ului în Cupă. 

Florin Lovin, fostul jucător, nu este de acord cu insinuarea antrenorului român.

„În primul rând, nu sunt de acord cu Dan Petrescu în ceea ce priveşte tragerile la sorţi. Asta e sistemul, ne supunem regulilor. Plus, mi se pare absurd, de ce ai vrea să demonstrez capacităţile tale de antrenor împotriva unor echipe de Liga 3. Dacă tot eşti campioana României trebuie să-ţi măsori forţele cu cei de teapa ta.

De obicei în Cupă joacă fotbaliştii care au prins mai puţine minute. Şi aici sunt două chestii. Ori reuşesc să demonstreze că merită să joace, ori nu, pentru că lipseşte omogenitatea cu colegii. De partea cealaltă este echipa mai mică, cea care dispută meciul vieţii şi dă 200%, descoperă puteri pe care nici nu credea că le are.

De aia apar surprizele, pentru că în campionat eşti obişnuit să joci pe terenuri foarte bune, în Liga 3, terenul poate că nu e cel mai bun”, a spus Florin Lovin, la PRO X, îm cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

Ce a declarat Petrescu după eliminarea din Cupă:

”În primul rând, tragerea la sorţi. Ca de obicei, a fost incredibilă. Celelalte echipe din faţă au jucat cu Divizia C. Cei care fac Cupa României să se gândească puţin sau măcar să fie o tragere la sorţi neutră, dar noi să nu fim capi de serie la Cupă şi să venim la Craiova.... asta este situaţia”

 

Dan Petrescu pleacă din Bănie cu un gust amar: "Nu înţeleg unele scandări! Eu sunt civilizat, am fost şi pe la Londra" + Jucătorul care l-a dat azi pe spate

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescucupa romanieiflorin lovin 

viewscnt
Articole similare