Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Să semneze mai repede, că fuge din cantonament dacă ajunge la Vatra Dornei!” Vochin nu şi-a iertat „clientul” | EXCLUSIV

„Să semneze mai repede, că fuge din cantonament dacă ajunge la Vatra Dornei!” Vochin nu şi-a iertat „clientul” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a revenit pe banca celor de la CFR Cluj cu o victorie, scor 3-2, în faţa Rapidului. Andrei Vochin şi Basarab Panduru au analizat duelul în direct la Orange Sport şi au dat verdictul şi în cazul lui Panagiotis Tachtsidis.

Andrei Vochin şi-a „mitraliat” jucătorul „preferat”

Tachtsidis a demonstrat o dată în plus că este unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din campionatul României, iar Dan Petrescu s-a convins că merită să-l păstreze pe starul grec şi din sezonul viitor.

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru, Andrei Vochin şi Dan Udrea au analizat mutarea. Deşi toată lumea a căzut de acord că Tachtsidis este un fotbalist foarte bun, Vochin şi Pandi nu au ratat ocazia de a-l ironiza încă o dată pe mijlocaşul care a cauzat multe probleme de comportament la CFR Cluj.

Dan Udrea: „Un anunţ important făcut de Neluţu Varga. Tachtsidis este dorit de Petrescu şi va rămâne la echipă şi din sezonul viitor.”

Basarab Panduru: „Meciul din seara asta l-a făcut pe Petrescu să spună că nu are un fotbalist de genul lui Tachtsidis şi de asta îl vrea în continuare. O să facă treabă cu disciplină, cu pregătirea lui Petrescu. Toată lumea va merge la munte, la Vatra Dornei sau în Austria. Acum nu mai râde nimeni de Oţelul.

Andrei Vochin: „Eu zic să semneze până atunci, că dacă ajunge Tachtsidis pe la Vatra Dornei...”

Basarab Panduru: „Da, păi dacă ajunge acolo, se lasă imediat. Nu mai face niciun cantonament.”

Afla mai multe despre: andrei vochincfr clujtachtsidis 

viewscnt
Articole similare