Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Să vedeţi atunci bâlci!” Niculescu a identificat prima problemă după ce LPF a anunţat că va introduce arbitrajul video

”Să vedeţi atunci bâlci!” Niculescu a identificat prima problemă după ce LPF a anunţat că va introduce arbitrajul video

Superliga

Comentarii

LPF a anunţat că va introduce arbitrajul video încă din acest sezon, în play-off. În primă fază, un singur meci pe etapă va avea partea de noua tehnologice. Claudiu Niculescu spune că nu este cea mai fericită idee.

În încercarea de a pune capăt discuţiilor despre arbitraj, LPF a anunţat că va introduce arbitrajul video în Liga 1. Primele meciuri care ar urma să beneficieze de noua tehnologie vor cele din play, însă unul singur pe etapă. Nu se ştie clar cum va fi ales acesta.

Claudiu Niculescu este de părere că fotbalul românesc are nevoie de arbitrajul video, dar nu în forma gândită de şefii LPF: ”Atunci va fi deranjul şi mai mare, când se va implementa acest sistem doar pentru un singur meci. O să vedeţi atunci deranj. Ce a fost până acum la noi... O să vedeţi atunci bâlci cu adevărat. Acum totul e light, după aceea o să vedeţi bâlci. Este necesar pentru Liga 1, dar trebuie ca fiecare meci să beneficieze de acest sistem video”, a declarat Claudiu Niculescu.

Cel mai devreme, arbitrajul video ar putea fi introdus în luna martie, după ce se va schimba regulamentul. Gino Iorgulescu a declarat că acest sistem costă între 600.000 de euro şi 1,5 milioane.

Afla mai multe despre: lpfarbitraj videoclaudiu niculescufc voluntari 

viewscnt
Articole similare