Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Să vină banii, să vină banii la băieţi!" Supremaţia Realului nu rămâne nerăsplătită. Veste uriaşă pentru "galactici" în ziua El Clasico

"Să vină banii, să vină banii la băieţi!" Supremaţia Realului nu rămâne nerăsplătită. Veste uriaşă pentru "galactici" în ziua El Clasico
Comentarii

Real Madrid a primit 88,6 milioane de euro pentru câştigarea celei de-a 13-a Ligi a Campionilor din istoria clubului, anul trecut, la Kiev, informează Marca.

Potrivit Marca, a treia Ligă a Campionilor cucerită la rând i-a adus Realului cel mai mare câştig din competiţie. "Galacticii" au fost urmaţi de AS Roma, care a câştigat mai mult decât Liverpool, deşi formaţia din capitala Italiei a fost eliminată în semifinală de gruparea engleză. 83 de milioane de euro au încasat italienii, în timp ce "Cormoranii" au primit 81,3 milioane de euro. 

Dintre cele 88,6 milioane de euro, Real Madrid a încasat 55 de milioane pentru parcursul din Liga Campionilor, iar 33 de milioane au venit din "market pool".

FC Barcelona, marea rivală a Realului, s-a ales cu 57 de milioane de euro în urma ediţiei trecute a Ligii Campionilor, catalanii fiind eliminaţi în sferturi de finală de AS Roma.

Barcelona - Real Madrid, din prima manşă a semifinalelor Cupei Regelui, se joacă miercuri, de la 22:00, pe Camp Nou. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: real madrid,  

viewscnt
Articole similare