Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Să vină milioanele de euro în Bănie! O formaţie din Serie A doreşte cu insistenţă "perla Olteniei"

Să vină milioanele de euro în Bănie! O formaţie din Serie A doreşte cu insistenţă "perla Olteniei"

Fotbal

Comentarii

Presa din Italia anunţă că formaţia din Serie A, Sampdoria, l-a pus în capul listei de transferuri pentru sezonul viitor pe mijlocaşul român al celor de la Universitatea Craiova.

Nu va fi deloc uşor pentru formaţia antrenată de Claudio Ranieri, aflată pe locul 14 în Serie A. Concurenţa este una acerbă pentru jucătorul de 23 de ani, care a bifat deja şase meciuri la naţionala de seniori a României. Sassuolo şi Napoli îl urmăresc încă de anul trecut pe fotbalistul român cotat de Transfermarkt la 4 milioane de euro.

Despre Napoli s-a mai vehiculat un interes în urmă cu câteva săptămâni, însă campionatele din România şi Italia nu s-au încheiat, iar discuţiile în acest moment sunt pur orientative. De asemenea, alte formaţii din Serie A sunt cu ochii pe Alexandru Cicâldău. Printre ele - Torino, Fiorentina, Bologna, Cagliari şi Benevento.

Alexandru Cicâldău are parte de un sezon fantastic. Formaţia sa, Universitatea Craiova, este prima în Liga 1, iar la capitolul "reuşite personale", "Luka Modric de România" a bifat 13 goluri în 30 de partide, fiind al treilea marcator al campionatului, după Gabriel Iancu (16) şi Denis Alibec (14).

Tânărul mijlocaş a ajuns în Bănie în vara anului 2018, pentru 1 milioan de euro, de la Viitorul Constanţa. Fotbalistul are în contract o clauză prin care se poate transfera la oricare echipă care virează în conturile clubului 7 milioane de euro. Suma este una la îndemâna formaţiilor din Serie A, iar la finalul sezonului competiţional sunt şanse foarte mari ca jucătorul să "schimbe" aerul.

Dacă Alexandru Cicâldău va pleca pentru 7 milioane de euro, va deveni al doilea cel mai bine vândut jucător din istoria CS Universitatea Craiova. Iată cum arată TOP 5  jucători vânduţi de olteni:

  • 1. Alexandru Mitriţă - 8 milioane, New York FC.
  • 2. Andrei Ivan - 3 milioane, Krasnodar.
  • 3. Alexandru Băluţă - 2.65 milioane, Slavia Praga.
  • 4. Vladimir Screciu - 2 milioane, Genk.
  • 5. Bogdan Vătăjelu - 1.3 milioane, Sparta Praga.

Un total de aproximativ 17 milioane de euro obţinute de Craiova din transferuri, în ultimii patru ani.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare