Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Să vină SMURD-ul! Gigi Mulţescu a bătut palma cu alb-vişiniii şi vine să-i scoată din criză

Să vină SMURD-ul! Gigi Mulţescu a bătut palma cu alb-vişiniii şi vine să-i scoată din criză

Fotbal

Comentarii

FC Voluntari a pierdut, duminică, partida de pe teren propriu disputată împotriva celor de la FC Botoşani, scor 1-2 (1-0), într-un meci contând pentru etapa a 15-a a Ligii 1. Formaţia antrenată de Cristiano Bergodi continuă să fie "cenuşăreasa" campionatului intern, cu doar şapte puncte.

Au trecut 10 etape de la ultima victorie a celor de la FC Voluntari. Se întâmpla la finele lunii august, atunci când Gigi Becali a dat ordin ca formaţia pe care o patronează, FCSB, să joace cu juniorii. Atunci, FC Voluntari s-a impus cu 3-1 şi a consemnat o mare surpriză. A fost primul şi ultimul succes al echipei antrenate de italianul Cristiano Bergodi. Din acel moment, a urmat o serie neagră formată din opt înfrângeri şi două rezultate de egalitate.

Clauza de reziliere, liniştea lui Cristiano Bergodi

Multă lume se întreba de ce mai este ţinut pe bancă Cristiano Bergodi, dacă forma sportivă este una deplorabilă. Puţini ştiau, însă, faptul că italianul are în contract o clauză în care acesta să fie despăgubit cu 150.000 de euro în caz că este dat afară de la echipă. Şi mai puţini ştiau că această clauză secretă devine inutilă în această iartă. Aceasta poate fi salvarea conducerii celor de la Voluntari, care vor să "dribleze" achitarea compensaţiilor.

Gheorghe Mulţescu, în locul lui Cristiano Bergodi

Conform Fanatik, conducătorii celor de la FC Voluntari îl vor ţine pe banca tehnică a echipei pe Cristiano Bergodi (55 de ani) până în pauza competiţională, când clauza de 150.000 de euro expiră. Apoi, italianul va fi dat afară, urmând ca în locul lui să vină veteranul Gheorghe Mulţescu (67 de ani). Cel mai probabil, Mulţescu va fi antrenorul care se va ocupa de pregătirea formaţiei ilfovene în perioada de iarnă. În cariera sa, Mulţumescu a mai antrenat la FC Voluntari în sezonul 2015-2016.

Cristiano Bergodi nu vrea să-şi dea demisia de onoare de la FC Voluntari. Un motiv ar fi salariul foarte frumos pe care îl încasează, 12.000 de euro lunar, iar al doilea motiv ar fi, conform italianului, faptul că nu aşa a fost educat.

"Eu nu am învăţat la Coverciano să îmi prezint demisia. Eu am muncit cum am muncit şi anul trecut. De ce trebuie să îmi dau demisia? Când voi vedea că jucătorii nu fac ceea ce vreau eu pe teren, sau în antrenament există o relaţie rece, ceva de genul ăsta care se întâmplă la toate cluburi, atunci îmi voi da demisia. Dar de ce să mi-o dau acum? Ei fac ce spun eu, lucrăm bine în antrenamente, ultimele două meciuri am jucat bine... am avut o grămadă de probleme. Dacă cineva nu ştie ceea ce s-a întâmplat aici, normal că poate spune că după şapte înfrângeri antrenorul trebuie dat afară", şi-a motivat Cristiano Bergodi decizia de a nu pleca de la formaţia ilfoveană.

Afla mai multe despre: fc voluntari 

viewscnt
Articole similare