Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sabău, lăsat cu gura căscată de finalul meciului U Cluj - FC Voluntari 2-3: ”Se vede o oboseală la unii dintre jucători”

Sabău, lăsat cu gura căscată de finalul meciului U Cluj - FC Voluntari 2-3: ”Se vede o oboseală la unii dintre jucători”

U Cluj

Comentarii

Antrenorul formaţiei U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani), a tras concluziile după eşecul uluitor pe care l-a suferit în compania echipei FC Voluntari.

U Cluj a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de FC Voluntari, în etapa a şasea din play-out-ul Superligii.

Pentru clujeni au marcat Remacle, în minutul 23 şi Thiam, în minutul 41.

Golurile echipei ilfovene au fost înscrise de Sigurjonsson, în minutul 18, şi Florea, care a întors incredibil soarta meciului, în minutele 87 şi 90+2.

Din minutul 17, clujenii au evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Ilie.

Concluziile lui Sabău după ce a rămas cu gura căscată la finalul meciului U Cluj - FC Voluntari 2-3

La finalul partidei, Ioan Ovidiu Sabău a reacţionat şi a acuzat oboseala la jucători pentru că nu au mai putut ţine sub control ultimele minute de joc cu Voluntari.

Totodată, antrenorul formaţiei U Cluj speră să-i refacă din punct de vedere fizic cât mai repede pentru ultimele meciuri din acest sezon de Superligă.

”Ca joc, am început destul de bine, dar a venit acea greşeală, acea eliminare. Am revenit în joc, cu efort, am intrat cu 2-1 la pauză.

A doua repriză, puţine ocazii de a marca. Au avut câteva situaţii cei de la Voluntari.

Am cedat destul de uşor, mai ales zonele laterale. Ei au avut posesia. Noi am venit după meciul de Cupă, în care am făcut un efort foarte mare.

Vreau să-i laud pe jucători pentru că au făcut un efort extraordinar. Situaţia se complică, mai avem trei finale.

Sperăm să ne refacem, să refac toţi jucătorii, pentru că e un lot destul de subţire din punct de vedere numeric. Se vede o oboseală la unii dintre ei”, a declarat Sabău, după meci.

În urma acestui eşec, U Cluj, cu 26 de puncte acumulate, rămâne prima deasupra locurilor de baraj.

Ultimul meci al etapei a şasea din play-out, UTA Arad - FC Hermannstadt, va avea loc marţi, 2 mai, de la ora 20:00.

U Cluj este calificată şi în finala Cupei României, unde o va întâlni pe Sepsi, la Sibiu.

 

Afla mai multe despre: u clujsabau 

viewscnt
Articole similare