Experiențe împreună.
You are here:

Sabrina Ionescu, draftată în WNBA. Cu ce echipă a semnat baschetbalista cu origini române

Sabrina Ionescu, draftată în WNBA. Cu ce echipă a semnat baschetbalista cu origini române

Baschet

Comentarii

Vineri noapte, într-un format neobişnuit, Cathy Engelbert, comisarul WNBA, a oficiat ceremonia de draftare în liga nord-americană de baschet. Aşa cum era de aşteptat, Sabrina Ionescu a fost selectată cu prima opţiune şi îşi va începe cariera în "The Big Apple".

Baschetbalista cu origini române a fost selectată de New York Liberty. Imediat după draftul susţinut în format de conferinţă video, Sabrina a anunţat că a semnat un contract de parteneriat şi cu Nike.

Jucătoarea cu origini române ajunge pe prima scenă a baschetului mondial după ce a impresionat în colegiu. Cea mai bună baschetbalistă din nivelul universitar a fost principala responsabilă de ascensiunea fulminantă a formaţiei pregătite de Kelly Graves.

Oregon Ducks a evoluat din ce în ce mai bine şi, dacă anul trecut a fost eliminată în semifinalele NCAA, în această stagiune era principala favorită la titlu, dar competiţia a fost suspendată din cauza pandemiei de coronavirus care a oprit sportul mondial.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe