Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sabrina Voinea, noua stea din gimnastică, lăudată de Nadia Comăneci: „Poate obţine o medalie la Jocurile Olimpice!” | EXCLUSIV

Sabrina Voinea, noua stea din gimnastică, lăudată de Nadia Comăneci: „Poate obţine o medalie la Jocurile Olimpice!” | EXCLUSIV

Gimnastică

Comentarii

Sabrina Voinea este gimnasta momentului în România, iar participarea sa la Jocurile Olimpice de la Paris este privită cu mare entuziasm chiar de Nadia Comăneci.

Sabrina Voinea, încurajată de Nadia Comăneci înainte de Jocurile Olimpice de la Paris

După performanţa foarte bună de la Rimini, acolo unde Sabrina a obţinut două medalii de argint, speranţele se îndreaptă spre Jocurile Olimpice de la Paris.

Nadia Comăneci a felicitat echipa României pentru rezultatele de la Campionatul European din Italia şi consideră că Sabrina Voinea are şanse să obţină o medalie şi la Paris.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

„Sunt convinsă că rezultatele de la Rimini vor fi importante pentru Jocurile Olimpice de la Paris. De asemenea, performanţa Sabrinei nu este întâmplătoare.

Cred că Sabrina poate obţine o medalie la bârnă la Jocurile Olimpice”, a declarat Nadia Comăneci pentru Orange Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

  • Material realizat de Răzvan Ionaşcu

Sabrina Voinea, argint la sol şi bârnă la Campionatul European de la Rimini

Gimnasta Sabrina Maneca Voinea a obţinut, sâmbătă, medalia de argint în finală la sol, la Campionatul European de la Rimini. Este a doua medalie pentru gimnasta tricoloră, după cea de argint, la bârnă. La individual-compus a fost pe locul 4.
 
Sabrina Maneca Voinea a fost notată pentru evoluţia sa la sol cu 13.700, la fel ca în calificări, cu care a obţinut medalia de argint.
 
Pe podium au mai urcat Manila Esposito (aur, Italia, 13.833) şi Angela Andreoli (bronz, Italia, 13.666).

Afla mai multe despre: sabrina voineagimnastica 

viewscnt
Articole similare