Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sacrificiul" fostului atacant de la Astra şi Viitorul, Jacques Zoua. A refuzat oferte din Turcia, Elveţia, România şi Arabia Saudită. "Aveam bonus de 400.000 de euro"

"Sacrificiul" fostului atacant de la Astra şi Viitorul, Jacques Zoua. A refuzat oferte din Turcia, Elveţia, România şi Arabia Saudită. "Aveam bonus de 400.000 de euro"

Fotbal

Comentarii

Internaţinalul camerunez, Jacques Zoua, a refuzat mulţi bani pentru a-şi reprezenta ţara la CHAN 2021, competiţie destinată echipelor naţionale din Africa, formată doar din jucători din campionatele interne.

CHAN 2021 debutează sâmbătă, pe 16 ianuarie, chiar în Cameron. Echipa gazdă face parte din Grupa A, alături de Mali, Burkina Faso şi Zimbabwe, iar în lot a fost convocat şi fostul jucător al celor de la Astra Giurgiu şi Viitorul Constanţa.

Fotbalistul a făcut un sacrifiu financiar pentru a rămâne alături de naţionala Camerunului. La rugămintea oficialilor federaţiei, Zoua a renunţat la ofertele venite din Turcia, Elveţia, România sau Arabia Saudită pentru a rămâne în Camerun şi de a fi eligibil pentru CHAN 2021.

Jacques Zoua a refuzat, printre altele, şi un bonus de 400.000 de euro de la una dintre formaţiile ce-l doreau şi a semnat cu AS Futuro. Acesta a povestit totul, detaliat, în presa africană: "Supervizorul echipei naţionale m-a sunat şi mi-a spus că are nevoie de mine în CHAN. Am vorbit şi i-am spus că mă voi gândi la asta. Am fost sunat de antrenori şi anumite personalităţi care m-au rugat să amân puţin cariera din Europa şi să joc în CHAN. Atunci mi-am dat seama că este ceva serios. Fără să mă mai gândesc, am acceptat. Nu putem spune <nu> naţionalei. Patriotismul meu este nepreţuit. Trebuie să îmi fac datoria faţă de ţara mea. Nu conteazaă banii din Europa", a spus Zoua.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare