Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sadio Mane nu mai crede în Liverpool. "Cormoranii" nu au şanse să câştige titlul "Pot spune că s-a terminat în Premier League"

Sadio Mane nu mai crede în Liverpool. "Cormoranii" nu au şanse să câştige titlul "Pot spune că s-a terminat în Premier League"
Comentarii

Sadio Mane a acordat un interviu în care a recunscout faptul că Liverpool nu mai poare câştiga titlul în Premier League.

Sadio Mane nu mai crede în Liverpool

Sadio Mane a acordat un interviu în care a recunscout faptul că Liverpool nu mai poate câştiga titlul în Premier League. Senegalezul a menţionat faptul că echipa de pe Anfield are un alt obiectiv, acela de a câştiga Champions League.

Liverpool are mari probleme în componenta lotului. Per total, cinci fotbalişti care puteau evolua în linia fundaşilor centrali, sunt accidentaţi, iar cel mai important dintre cei care lipsesc este Virgil van Djik. De la accidentarea olandezului, "cormoranii" au început seria de jocuri slabe pe care şi acum o traversează.

Jurgen Klopp nu a reuşit să găsească soluţii foarte bune în partea defensivă la timp, iar acum toată echipa pare afectată. Antrenorul german nu reuşeşte să îi facă pe fotbaliştii săi să lupte mai tare şi mai bine, precum o făceau înainte.

Pe lângă lipsa fundaşilor centrali, Klopp mai are câteva probleme şi cu Alisson. Portarul brazilian nu se mai ridică la nivelul aşteptărilor şi trece printr-o criză, care îi afectează jocul propriu, dar şi pe cel al echipei.

În urma acestor probleme, gruparea de pe Anfield nu pare că va reuşi să îşi apere trofeul câştigat sezonul trecut în Premier League. Sadio Mane a susţinut acest aspect, dar crede că Liverpool ar putea să câştige din nou Champions League.

"În primul rând, înainte de sfârşitul sezonului cred că nu numai eu, ci fiecare jucător din echipă are obiective. Ţinta noastră de la început a fost câştigarea Champions League, a Premier League şi, de asemenea, a cupelor. Acum, pot spune că s-a terminat în Premier League...diferenţa este prea mare. Noi nu vom renunţa niciodată, dar Manchester City este o echipă bună, care are un parcurs excelent.", a declarat Mane pentru cei de la ESPN Brazilia.

 "Cormoranii" nu au şanse să câştige titlul. Champions League este obicetivul

Liverpool are şanse aproape inexistente de a mai câştiga vreun trofeu în Anglia. Gruparea de pe Anfield a fost eliminată din Cupa Ligii şi Cupa Angliei, iar titlul în Premier League este mai mult ca sigur al celor de la Manchester City. Cu toate astea, unicul obiectiv realizabil este cel de a câştiga trofeul Champions League. Sadio Mane a expilcat faptul că toată echipa în frunte cu Jurgen Klopp luptă pentru a triumfa în această competiţie europeană.

"Dincolo de ocuparea unui loc între primele 4 (n.r. în campionat), principalul nostru obiectiv este acum Champions League. Vrem să câştigăm Champions League, nu doar să ajungem în finală, dar nu va fi uşor. Vom înfrunta cele mai bune echipe din Europa, dar suntem aici pentru a învinge cele mai bune echipe din lume. Vom face tot posibilul pentru a merge mai departe şi a câştiga Champions League.", a mai spus atacantul senegalez al celor de la Liverpool.

Liverpool este pe locul 6 în Premier League şi are 40 de puncte după 25 de etape. "Cormoranii" sunt la 19 puncte de primul loc, iar în ultimele 5 meciuri din campionat au reuşit doar o victorie şi au 4 înfrângeri la rând.

Sadio Mane (28 de ani) este cotat la 120 milioane de euro, potrivit celor de la transfermarkt.

Senegalezul este dorit la Real Madrid. Mai multe detalii poţi găsi aici.

Afla mai multe despre: sadio mane liverpool 

viewscnt
Articole similare