Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Săgeţi aruncate către Istvan Kovacs după meciul dintre FCSB şi FC U Craiova 1948! ”E arbitru de UEFA, dar parcă tot greşeşte împotriva noastră!

Săgeţi aruncate către Istvan Kovacs după meciul dintre FCSB şi FC U Craiova 1948! ”E arbitru de UEFA, dar parcă tot greşeşte împotriva noastră!

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa U Craiova 1948, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii 1.

Au marcat Bălan ’41 şi Baeten ’75 pentru craioveni, respectiv Oaidă ’66 şi Keşeru ‘90+2 (penalty) pentru FCSB. Penalty-ul a fost acordat pentru o intervenţie a lui Sidibe la Ianis Stoica. În minutul 90+6, de la FCSB a fost eliminat Cristea, el primind al doilea cartonaş galben. Echipa bucureşteană a fost condusă de Mihai Pintilii, deoarece Toni Petrea a fost infectat cu coronavirus.

După meci, jucătorii ambelor echipe au fost nemulţumiţi de arbitraj şi au aruncat săgeţi către centralul Istvan Kovacs. Vlad Achim a suţinut că penalty-ul din care FCSB a egalat nu a fost acordat corect. 

”Dacă la început ne mulţumeam cu un egal, putem să spunem că suntem trişti că ne-au egalat pe final dintr-un penalty inexistent şi asta e, pierdem două puncte datorită acelui penalty.

Cu el nu se poate discuta, suntem ca la gradiniţă, cu domnul arbitru e greu să discuţi, orice îi spui, primeşti cartonaş galben, nu poţi să îi spui absolut nimic, ce să spun, când dă asemenea penalty şi asemenea faulturi tot meciul şi nu poţi să îi spui nimic. Nu poţi decât să pui capul în pământ că îţi dă galben, după îţi dă roşu, dacă mai spui ceva”, a spus Vlad Achim, la finalul meciului. 

”E arbitru de UEFA, dar parcă tot se leagă la meciuri să greşească împotriva noastră!” 

Iulian Cristea a fost eliminat în finalul meciului şi a contestat decizia centralului. El i-a reproşat lui Istvan Kovacs posibilele greşeli pe care le comite la meciurile FCSB-ului. 

”Ne doream să câştigăm, eu am ieşit trist, supărat că am luat al doilea galben. Am tras la poartă şi m-a agăţat pe vârf. Mă doare şi acum piciorul. Poate nu se dă fault sau nu ştiu ce, dar nu poti să îmi dai galben pentru nimic.

Mi-a zis simulare, al doilea galben, roşu, dar nu poţi să-mi dai aşa usor pentru că m-a lovit, eu nu am cerut fault, eu am tras la poartă, nu ştiu dacă a fost sau nu a fost. E arbitru de Europa, de UEFA, arbitrează în Champions League, dar parcă tot se leagă la meciuri să greşească împotriva noastră”, a spus Iulian Cristea, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: fcsb-fc u craiova 1948-istvan kovacs 

viewscnt
Articole similare