Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Săgeţi aruncate către Neymar. ”Nu e posibil ca el să facă ce vrea!” Nu a scăpat nici directorul lui PSG

Săgeţi aruncate către Neymar.  ”Nu e posibil ca el să facă ce vrea!” Nu a scăpat nici directorul lui PSG

PSG

Comentarii

La PSG a existat mereu o situaţie mai tensionată, iar acum, un fost jucător al francezilor a lansat un atac la adresa brazilianului Neymar.

Jerome Rothen nu a avut milă de starul brazilian şi l-a taxat inclusiv pe directorul francezilor, Leonardo, pe care îl consideră unul dintre principalii vinovaţi pentru comportamentul lui Neymar. Rothen a jucat la PSG în perioada 2004-2010 şi s-a arătat dezamăgit de situaţia actuală de la PSG. 

”Eşti Director Sportiv la un club care vrea să câştige tot ce e posibil, dar nu poţi să controlezi jucătorii. Nu e posibil aşa ceva. Uitaţi-vă ce se întâmplă în Anglia, Italia sau Germania. Neymar este tratat preferenţial, iar asta este tot vina lui Leonardo. Nu e posibil ca el să facă ce vrea, e imaginea clubului în joc”, a spus Rothen, conform RMCSport.

De asemenea, fostul jucător de la PSG a vorbit şi despre putarea lui Messi la Paris, pe care o consideră greşită. 

”Cred, din ce în ce mai mult, că transferul lui Messi la PSG e o greşeală. Nu are jucători în preajma lui care să îi permită să controleze jocul. Problema este că aceşti trei jucători nu au existat (n.r.: Messi, Neymar şi Mbappe) din mai multe motive.

Poate din cauza investiţiei în ei, a succesiunii meciurilor, a coeziunii echipei, a plăcerii de a-i ajuta pe alţii... Nu am văzut nimic din toate astea. Bradul de Crăciun a fost împodobit la începutul meciului şi s-a prăbuşit după 5 minute”, a precizat Rothen.

Afla mai multe despre: psg- neymar-franţa 

viewscnt
Articole similare