Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Săgeţi lansate către CFR după victoria cu Craiova: ”Se bazează pe faze fixe. Fotbalul nu trebuie să se termine acolo”

Săgeţi lansate către CFR după victoria cu Craiova: ”Se bazează pe faze fixe. Fotbalul nu trebuie să se termine acolo”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a reuşit să o învingă pe Universitatea Craiova, luni seara, scor 1-0. În urma partidei, Valerică Găman a vorbit despre duelul dintre cele două.

CFR Cluj a reuşit să câştige pentru prima dată în al treilea mandat al lui Dan Petrescu. După pierderile cu Botoşani şi Jablonec, ”Burscul” a reuşit să obţină prima victorie după revenirea, scor 1-0, în faţa Universităţii Craiova. Burcă a marcat unicul gol al meciului, în minutul 20, din corner. În urma reuşitei acestuia, campioana s-a retras şi s-a înschis, ţinând de rezultat până la finalul partidei.

Oltenii au mai avut ocazii, însă le-au irosit pe toate, fapt recunoscut şi de Valerică Găman. Apărătorul Universităţii a afirmat că echipa mai are de lucrat la finalizare şi a lansat câteva săgeţi subtile la adresa CFR-ului, în legătură cu numărul mare de goluri marcate din faze fixe sub conducerea lui Dan Petrescu.

Săgeţi lansate către CFR după victoria cu Craiova

E frustrant, pentru că ştiam că pe asta se bazează, am primit gol din fază fixă, dar fotbalul nu trebuie să se termine acolo. Am continuat să jucăm, cred că trebuie să mai lucrăm la finalizare, să fructificăm ocaziile, pentru că e păcat, avem multe ocazii şi nu reuşim să marcăm.

Un meci diferit (n.r. împotriva CFR-ului, în Cupa României), pentru că acolo se va juca într-o singură manşă, sperăm să ne calificăm, ce pot să spun?”, a declarat Valerică Găman.

Afla mai multe despre: universitatea craiovavalerică gămancfr clujcfr craiova 

viewscnt
Articole similare