Experiențe împreună.
You are here:

"Săgeţile" lui Nicolae Dică după perioada de la FCSB: "Uite că de atunci nu se mai fac performanţe". I-a transmis lui Gigi Becali ce se întâmplă cu fotbaliştii

"Săgeţile" lui Nicolae Dică după perioada de la FCSB: "Uite că de atunci nu se mai fac performanţe". I-a transmis lui Gigi Becali ce se întâmplă cu fotbaliştii

FCSB

Comentarii

Actualul secund al naţionalei României, Nicolae Dică, s-a pus în locul fotbaliştilor de la FCSB şi şi-a amintit ce a păţit el cât timp a fost jucător la clubul finanţat de Gigi Becali.

Nicolae Dică, după ce a antrenat FCSB

"Îmi aduc aminte ce criticat eram atunci când eram antrenor, mă băteam la campionat, eram în Europa, aveam cel mai bun atac din campionat, locul secund ca defensivă după CFR Cluj, mergeam prin primăvara europeană, play-off de Champions League... Şi eram criticat. Că echipa nu joacă, nu e pregătită fizic, nu ştiu cum. Uite că de atunci nu se mai fac acele performanţe. Eu şi cu staff-ul meu de acolo. Am avut un lot bun. 

Cel mai mult mă bucură, în Liga 1, că văd jucători tineri. Ducan, Robert Ion, Dumitru de la FC Argeş, Ianis Stoica, jucători promovaţi de mine. Acest lucru mă bucură. Îmi pare rău că nu am reuşit să schimb campionatul", a spus Nicolae Dică la Sport Report. 

Apoi, fostul decar şi-a adus aminte de perioada petrecută ca jucător la echipa lui Gigi Becali şi a vorbit despre ce simte un fotbalist schimbat după câteva zeci de minute: "Moralul jucătorilor, după ce îi schimbi în minutul 30, va fi foarte jos. Le va fi foarte greu... Când eram jucător la Steaua (n.r. - FCSB), (n.r. - Gigi Becali) mă critica după fiecare meci, când nu-i convenea ceva. Venea în vestiar şi spunea <<Vezi că dacă echipa nu merge, pe tine te critic>>. Şi eu spuneam că abia aştept meciul următor să demonstrez că nu e aşa, că sunt bun şi am valoare. Acum depinde de caracterul jucătorului. 

Sunt supăraţi fotbaliştii (n.r. - cei schimbaţi în prima repriză a meciului cu UTA Arad), e normal să fie trişti. Depinde de ce comunicare va avea antrenorul cu ei. Ştiu şi eu câte discuţii aveam cu jucătorii tineri, pe care trebuie să-i încurajezi", a adăugat antrenorul. 

viewscnt
Articole similare
Ce cadou i-a adus Ion Țiriac Simonei Halep cu ocazia zilei de naștere. Miliardarul, primele...