Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şah la Rege! Ilie Poenaru: ”Un punct de moral pentru noi!” Unde a sărbătorit mai mult: la nuntă sau după meciul cu Viitorul :)

Şah la Rege! Ilie Poenaru: ”Un punct de moral pentru noi!” Unde a sărbătorit mai mult: la nuntă sau după meciul cu Viitorul :)

Academica Clinceni

Comentarii

Academica Clinceni a remizat, 0-0 cu Viitorul Constanţa. Un punct care l-a mulţumit pe tehnician echipei gazdă, Ilie Poenaru.

”Este un rezultat pozitiv, un rezultat bun. Cum am spus înainte de meci, împotriva unei echipe foarte bune, o echipă care are un joc foarte bine pus la punct, elaborat, cu trasee de joc, cu o posesie foarte bună. Trebuie să recunoaştem că ne-au dominat din punctul ăsta de vedere. Am lucrat mult faza defensivă, am vrut să îi surprindem pe contraatac. Nu ne-a ieşit decât de foarte puţine ori. Dar până la urmă mă bucur că am reuşit să nu mai primim gol, că am fost organizaţi, că am fost în multe momente agresivi. Şi trebuie să recunosc că pentru noi este un punct foarte bun.  Ca şi antrenor, sunt nemulţumit cu aceste zece puncte, dar în contextul la care suntem în momentul de faţă, putem spune că este ok. Şi este un rezultat bun, un rezultat pozitiv, pentru că urmează o perioadă în care avem un calup de meciuri cu primele echipe ale campionatului. Şi e un punct de moral pentru noi” a subliniat tehnicianul Clinceniului.

Pentru Ilie Poenaru, preziua meciului cu Viitorul a fost super agitată. Tehnicianul s-a căsătorit sâmbătă şi a avut şi botezul copilului său. Întrebat unde s-a distrat mai tare, antrenorul Clinceniului a explicat: ”Sunt momente în viaţă pe care nu ai cum să le eviţi. Au fost frumoase amândouă şi importante în acelaşi timp. Foarte importante şi foarte frumoase pentru mine. Asta mi-au spus şi băieţii, Mister, am încercat să îţi oferim cele trei puncte pentru aseară, dar nu am putut mia mult. Le-am spus că le mulţumesc. Eu nu o să le dau jumătate de masă, le dau o masă întreagă. Sunt mulţumit că au înţeles că fără muncă, fără sacrificiu... trebuie să fim mult mai organizaţi, cum am fost astăzi, dar în acelaşi timp, când avem posesia, sau pe orice minge recuperată, trebuie să jucăm. Nu putem să ne apărăm la nesfârşit” a adăugat Poenaru.

 

Afla mai multe despre: ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare