Experiențe împreună.
You are here:

Şahtior a dat încă o lovitură! Un gigant al fotbalului european plăteşte o sumă uriaşă pentru un brazilian

Şahtior a dat încă o lovitură! Un gigant al fotbalului european plăteşte o sumă uriaşă pentru un brazilian
Comentarii

Mircea Lucescu a introdus moda jucătorilor brazilieni la Şahtior Doneţk, iar de atunci ucrainienii au vândut de sute de milioane la marile cluburi din Europa. Chiar şi după plecarea lui "Il Luce", Şahtior continuă să aducă brazilieni pentru vestul Europei.

Cel mai recent caz este al mijlocaşului ofensiv Tete. În vârstă de doar 19 ani, brazilianul care evoluează în banda dreaptă deja a atras interesul marilor cluburi din Europa, iar un gigant din UEFA Champions League a pregătit o ofertă pentru el. 

Potrivit presei din Brazilia, Bayern Munchen este gata să ofere 50 de milioane de euro pentru Tete. El a ajuns în Ucraina în primăvara acestui an, fiind transferat de Şahtior pentru 15 milioane de euro de la Gremio. 

  • 15 milioane de euro este cota lui Tete, potrivit transfermarkt.com 
  • Opt goluri şi şase assist-uri are în 26 de meciuri la Şahtior Doneţk 

Brazilianul mai are contract cu Şahtior până în 2023, dar Bayern a acceptat suma cerută de fosta echipă a lui Mircea Lucescu şi mai trebuie stabilite doar mici detalii între cluburi, precum şi salariul pe care Tete îl va încasa în Bavaria. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe