Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Said l-a ridicat cu forţa pe Tănase, iar Şerban l-a lovit cu palma peste faţă pe căpitanul FCSB! Momentele tensionate s-au lăsat cu un cartonaş roşu | VIDEO

Said l-a ridicat cu forţa pe Tănase, iar Şerban l-a lovit cu palma peste faţă pe căpitanul FCSB! Momentele tensionate s-au lăsat cu un cartonaş roşu | VIDEO

FC Argeș

Comentarii

Centralul Horia Mladinovici a fost nevoit să-i ţină în frâu pe jucătorii ambelor echipe în FC Argeş - FCSB, din Liga 1, partidă în care a fost nevoit să ia decizii radicale.

Florin Tănase, lovit peste faţă în FC Argeş - FCSB

FC Argeş - FCSB, meci disputat la Piteşti, a oferit momente controversate. Scorul a fost deschis de oaspeţi, prin Florin Tănase, care a punctat în minutul 38, ca mai apoi Ionuţ Şerban să egaleze până în pauză. 

În a doua repriză, tot FCSB a reuşit să fie în avantaj, datorită unui penalty transformat de Florin Tănase, în minutul 55. 

Lucrurile au degenerat în minutul 68, când Horia Mladinovici a scos un cartonaş roşu şi două galbene. După un duel între Said şi Florin Tănase, căpitanul FCSB a picat şi a fost ridicat cu forţa de pe teren de jucătorul lui FC Argeş. 

Fotbaliştii lui Toni Petrea nu au suportat momentul şi s-au luat la ceartă cu cei ai lui FC Argeş. 

Cel care a făcut un gest necugetat a fost Ionuţ Şerban. Mijlocaşul lui Andrei Prepeliţă l-a luat la ţintă pe Florin Tănase şi i-a dat o palmă peste faţă, peste care Horia Mladinovici n-a putut trece. 

Centralul i-a arătat cartonaşul roşu şi l-a trimis la vestiare mai devreme. În ciuda inferiorităţii numerice, gazdele au marcat. 

FC Argeş a egalat, 2-2, după un penalty controversat. 

 

 

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbfc arges 

viewscnt
Articole similare