Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sala a fost incinerat, iar Cardiff începe lupta pentru suma de transfer! Galezii apelează la ajutorul celorlalte cluburi din Premier League

Sala a fost incinerat, iar Cardiff începe lupta pentru suma de transfer! Galezii apelează la ajutorul celorlalte cluburi din Premier League

Special

Comentarii

Publicaţia Daily Mail anunţă că avocaţii clubului Cardiff City au trimis scrisori altor grupări din Premier League pentru a le cere ajutorul în privinţa transferului lui Emiliano Sala.

  • Atacantul argentinian a fost incinerat, sâmbătă, după o slujbă de înmormântare ţinută în Argentina, la Progreso (Santa Fe).

Conducătorii de la Cardiff City vor să ştie dacă este posibil să nu plătească în totalitate suma de transfer, care se ridică la 17 milioane de euro, în contextul în care FC Nantes a solicitat o primă tranşă din această mutare.

Emiliano Sala a murit în urma unui accident aviatic produs la 21 ianuarie, iar, sâmbătă, a fost incinerat la Progreso, în Argentina.

A fost condus pe ultmul drum

Sute de persoane au asistat la funeraliile lui Emiliano Sala în Argentina, la Progreso, acolo unde fostul atacant a fost incinerat sâmbătă.

În faţa clubului San Martin din Progreso a fost afişată un banner pe care scria: "Emi, niciodată nu vei fi singur".



Mama, tatăl, sora şi fratele jucătorului au fost primii prezenţi în capela unde i s-a adus un omagiu lui Sala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Här förs Emiliano Sala till sista vilan

A post shared by fotbollskanalen (@fotbollskanalen) on

Afla mai multe despre: emiliono sala 

viewscnt
Articole similare