Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Salah a vorbit despre prelungirea contractului şi a pus presiune pe oficialii lui Liverpool. ”Nu ţine de mine!”

Salah a vorbit despre prelungirea contractului şi a pus presiune pe oficialii lui Liverpool. ”Nu ţine de mine!”

Liverpool

Comentarii

Mohamed Salah a vorbit despre prelungirea contractului cu Liverpool.

Actuala înţelegere a jucătorului care evoluează în banda dreaptă a lui Liverpool expiră în 2023, iar egipteanul ar dori să negocieze prelungirea contractului. Totuşi, până în acest moment, cele două părţi nu au ajuns la o înţelegere comună. 

Presa din afară a scris că principalul motiv pentru care Liverpool nu s-a înţeles cu Salah este salariul mare pe care jucătorul l-ar dori. Mohamed Salah este o bază la Liverpool şi a devenit unul dintre jucătorii care a făcut diferenţa în momentele decisive. 

Echipa de pe Anfield este recunoscută ca fiind o echipă care vrea să păstreze un echilibru financiar în rândul salariilor. Salah a declarat că totul este la mâna conducerii şi că el vrea să rămână la Liverpool. 

”Nu ţine de mine!”

”Vreau să rămân, dar nu ţine de mine. E în mâna clubului, conducătorii ştiu ce vreau. Nu cer lucruri nebuneşti. Chestia e atunci când ceri un lucru, iar ei îţi arată că îţi pot oferi ceva, pentru că apreciază ce ai făcut pentru club. 

Sunt deja în al cincilea an aici, cunosc clubul foarte bine. Îi iubesc pe fani, fanii mă iubesc pe mine. Însă cu conducerea, li s-a spus situaţia. E totul la mâna lor”, a declarat Mohamed Salah, pentru GQ. 

Salah i-a lăsat un suvenir lui Daniel Georgievski, dar fostul fundaş al FCSB-ului a uitat de el: ”Habar n-aveam”

În sezonul 2013/2014, FCSB avea să fie ultima echipă din România ce prindea grupele Ligii Campionilor. Repartizată cu Chelsea, Schalke şi Basel, formaţia pregătită de Laurenţiu Reghecampf avea să termine grupa pe ultima poziţia.

Daniel Georgievski a fost nevoit să îl înfrunte pe egiptean alături de FCSB, însă fundaşul dreapta a avut şansa ca egipteanul să nu fie adversarul său direct, întrucât juca pe celălalt flanc.

În schimb, Georgievski a făcut schimb de tricouri cu egipteanul şi apoi a uitat de întâmplare, sunându-şi mama cu rugămintea de a verifica dacă mai are tricoul lui Salah la ani buni după.

”Habar n-aveam (n.r. că avea tricoul lui Salah) Am întrebat-o pe mama mea: 'poţi să te duci să verifici în camera mea ce tricou am schimbat cu Basel?' Acela a fost sezonul din Liga Campionilor când a marcat atât acasă, cât şi în deplasare împotriva lui Chelsea şi l-au cumpărat imediat”, a declarat Georgievski, conform sen.com.au. 

Afla mai multe despre: liverpool-salah-premier league 

viewscnt
Articole similare