Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Salah nu-l sperie pe antrenorul Romei: "Nu am pregătit meciul în funcţie de jocul lui". Di Francesco i-a găsit şi înlocuitor egipteanului

Salah nu-l sperie pe antrenorul Romei: "Nu am pregătit meciul în funcţie de jocul lui". Di Francesco i-a găsit şi înlocuitor egipteanului
Comentarii

Antrenorul echipei AS Roma, Eusebio Di Francesco, a prefaţat meciul cu Liverpool, care se va juca marţi, de la 21:45, în Anglia, şi va fi transmis în direct la Telekom Sport 1. Italianul a mărturisit că nu şi-a luat măsuri speciale împotriva lui Mohamed Salah, fostul atacant al Romei, care are un sezon de vis pe Anfield. În plus, el crede că internaţionalul turc Cengiz Under (20 de ani) l-a înlocuit cu succes pe egiptean.

"Trebuie să fim o echipă mai mult ca niciodată. Liverpool este diferită de Barcelona în ceea ce priveşte viteza jocului şi va trebui să jucăm bine pentru a câştiga. Nu am pregătit meciul în funcţie de jocul lui Salah. El nu mai e la noi, dar eu îl am pe (n.r. - Cengiz) Under. Ne vom concentra asupra tuturor jucătorilor buni, nu doar la Salah", a declarat Di Francesco, în cadrul conferinţei de presă de dinaintea meciului.

Di Francesco l-a lăudat, apoi, pe Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool: "Îmi place foarte mult fiolozofia lui Klopp. Mi-e teamă să joc împotriva unei echipe cu un asemenea antrenor, dar am mare încredere în filozofia mea. Klopp e un antrenor fantastic şi a câştigat multe titluri, dar vrem să ne calificăm în finală".

Tehnicianul italian a vorbit la superlativ şi despre atmosfera britanică: "Anfield e incredibil. Frumuseţea stadioanelor din Anglia e uimitoare. În Italia nu suntem obişnuiţi să avem fanii atât de aproape de noi".

La rândul său, fundaşul Romei, Aleksandar Kolarov, a afirmat: "O semifinală de Liga Campionilor aduce cu ea o atmosferă deosebită. Visez la asemenea meciuri din copilărie. Suntem conştienţi de momentul în care ne aflăm şi suntem foarte concentraţi. Vom încerca să câştigăm mâine".

Meciul Liverpool - AS Roma este programat marţi, de la 21:45, pe Anfield, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. Returul este programat săptămâna viitoare, pe Stadio Olimpico.

Afla mai multe despre: romasalahliverpool 

viewscnt
Articole similare