Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Salariu FABULOS pentru Ibrahimovic la 38 de ani! Echipa care este pregătită să îl pună pe piedestal pe "Ibracadabra"

Salariu FABULOS pentru Ibrahimovic la 38 de ani! Echipa care este pregătită să îl pună pe piedestal pe "Ibracadabra"

AC Milan

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic la 38 de ani nu dă niciun semn de îmbătrânire. Suedezul a revenit în Serie A şi a demonstrat în tricoul lui AC Milan că încă mai poate juca la cel mai înalt nivel. De aceea, oficialii clubului rossonero sunt pregătiţi să îi prelungească contractul şi să îi ofere un salariu absolut fabulos pentru un fotbalist ajuns aproape de 40 de ani.

În luna decembrie, Zlatan Ibrahimovic a semnat un contract pe şase luni cu AC Milan şi are o clauză conform căreia dacă echipa se califică în UEFA Champions League, contractul i se prelungeşte automat pentru încă un sezon. Chiar dacă AC Milan încă este departe de locul patru, oficialii clubului de pe San Siro au fost convinşi de suedez să îi ofere o nouă înţelegere. 

Potrivit Gazzetta dello Sport, Paolo Maldini urmează să se întâlnească în luna martie cu Mino Raiola, impresarul fotbalistului, pentru a negocia prelungirea contractului. Tot presa din Italia relatează că cei de la Milan sunt pregătiţi să îi ofere lui Ibrahimovic şapte milioane net pe sezon, plus bonusuri. Aceeaşi sursă notează că suedezul nu are nimic împotriva prelungirii contractului. 

Ibrahimovic trăieşte a doua tinereţe la AC Milan

Nouă meciuri a jucat Ibrahimovic în tricoul rossonero de la revenire. A marcat trei goluri şi a oferit un assist, însă contribuţiile lui "Ibracadabra" nu se opresc doar aici. Mai tânărul său coleg, Rafael Leao, a declarat că Ibra îi arată tot timpul unde trebuie să se plaseze pe teren şi îl consideră un frate mai mare. Faptul că Ibrahimovic a preluat şi atribuţiile unui antrenor secund se vede în special în momentele în care acesta este pe banca de rezerve. Suedezul oferă indicaţii, cot la cot cu Stefano Pioli, tehnicianul lui AC Milan. 

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovicac milan 

viewscnt
Articole similare