Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Salariu fabulos pentru noul selecţioner al echipei naţionale. Anunţul oficial venit dinspre Federaţie

Salariu fabulos pentru noul selecţioner al echipei naţionale. Anunţul oficial venit dinspre Federaţie

Echipa națională

Comentarii

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, a dezvăluit că Federaţia dispune de un buget mai mare decât în perioada în care echipa naţională era condusă de Christoph Daum şi îi poate oferi un salariu similar noului selecţioner.

Întrebat dacă Federaţia Română de Fotbal îşi poate permite să îi ofere noului selecţioner un salariu similar cu cel primit de germanul Christoph Daum, Andrei Vochin a relicat: "Eu cred că da. FRF în acest moment stă mai bine decât stătea în urmă cu trei ani, când a fost ales Daum".

500.000 de euro a fost salariul anual primit de germanul Christoph Daum la echipa naţională, în perioada iulie 2016 - septembrie 2017.

Ulterior, echipa naţională a fost preluată de Cosmin Contra, care a câştigat 360.000 de euro pe an, contractul său urmând să expire în luna decembrie a acestui an.

Cosmin Contra şi-a anunţat plecarea după umilinţa din Spania

Spania a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (4-0), reprezentativa României, în ultima etapă a Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2020. La finalul meciului, selecţionerul Cosmin Contra şi-a anunţat plecarea de pe banca primei reprezentative.

Jucătorii români nu au mai pierdut la acest scor de la meciul cu Serbia din martie 2010. Ei au ratat calificarea din preliminarii la turneul final, la care Bucureştiul găzduieşte patru meciuri, încă de etape trecută, când au pierdut, acasă, scor 0-2, cu Suedia. Tricolorii se mai pot califica la Euro-2020 dacă, în martie, vor câştiga play-off-ul din Liga Naţiunilor.

Afla mai multe despre: frf 

viewscnt
Articole similare