Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Salariu uriaş pentru Bălgrădean la FCSB. Câţi bani câştigă portarul. Doar alţi doi jucători din lot îl depăşesc la încasări!

Salariu uriaş pentru Bălgrădean la FCSB. Câţi bani câştigă portarul. Doar alţi doi jucători din lot îl depăşesc la încasări!

FCSB

Comentarii

Transferul lui Bălgrădean l-a luat prin surprindere pe expertul Telekom Sport, Basarab Panduru. Portarul de 29 de ani a fost chemat din vacanţă să semneze cu FCSB. A apărat ultima dată poarta Concordiei pe 16 decembrie, în meciul cu Gaz Metan. Surprinzător este şi salariul pe care îl va primi goalkeeperul.

15.000 de euro pe lună, cu 9.000 mai mult faţă de cât câştiga la Chiajna ia Bălgrădean la FCSB. A intrat direct în topul salariilor şi a prins ultima treaptă a podiumului. E pe locul trei în lotul roş-albaştrilor la bani încasaţi.

"Dacă e aşa mi se pare din cale afară de mare. Era pe la Firenze, n-a apărat deloc, nu ştiu ce pregătire a făcut. Mie îmi place de Bălgrădean, nu pot să zic că n-a apărat bine, că nu e bun, dar dacă tot vrei să-l schimbi pe Vlad, dă un milion. Ai greşit că l-ai dat pe Niţă, dă un milion pe un portar bun şi adu portar", a precizat, exclusiv la Telekom Sport, Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: basarab pandurucristian balgradeanfcsbtransferportarflorin nitavladun milion 

viewscnt
Articole similare