Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Salariul FABULOS pe care i-l dă Real Madrid noului ”copil minune” al Braziliei: ”Cum să plece? Tu ştii cât îi dă Florentino Perez pe an!”

Salariul FABULOS pe care i-l dă Real Madrid noului ”copil minune” al Braziliei: ”Cum să plece? Tu ştii cât îi dă Florentino Perez pe an!”

Real Madrid

Comentarii

Rodrygo Goes este considerat noul ”copil minune” al fotbalului brazilian. Spaniolii au aflat cât va câştiga puştiul de 18 ani prin noul său contract cu Real Madrid.

Rodrygo Silva de Goes are doar 18 ani, dar stârneşte un interes deosebit în jurul său. Brazilienii îl compară cu Neymar, în timp ce fanii Realului speră să nu fie un nou caz Robinho.

Transferat de Real Madrid la vârsta de 17 ani pentru aproape 50 de milioane de euro, Rodrygo a fost solicitat în această vară deja de două echipe. Celta Vigo şi Real Valladolid l-au dorit sub formă de împrumut, mai ales că brazilianul are şanse mici să fie titular în primul 11 al lui Zidane.

Rodrygo nu s-a opus mutării, dar în ziua prezentării sale pe Santiago Bernabeu, un reporter de la Diario Gol a auzit o discuţie purtată de un oficial al clubului blanco. ”Cum să plece? Păi tu ştii cât îi dă Florentino Perez pe an?!”

Răspunsul corect este 4 milioane de euro pe sezon, adică 24 de milioane de euro la finalul contractului care poate fi prelungit automat de către clubul blanco.

La Santos, Rodrygo a debutat la 16 ani, atunci când a atras atenţia unor cluburi ca Real Madrid, Bayern Munchen, FC Barcelona sau Manchester City. În sezonul trecut, în ciuda vârstei sale a fost titular la Santos, formaţie pentru care a marcat 17 goluri.

”Cine mă cunoaşte ştie de ce am ales Real Madrid, nu Barcelona!”

După ce a fost prezentat în faţa fanilor, brazilianul a susţinut o conferinţă de presă, prima în calitate de jucător blanco: ”Am vorbit cu Vinicius de când am semnat. Ştiu ce se aşteaptă de la mine, învăţ deja limba spaniolă şi cred că mă voi acomoda rapid. Am o relaţie bună cu el şi cu Casemiro, mă vor ajuta. Pentru mine este un vis devenit realitate faptul că sunt aici. Chiar îl trăiesc, este cea mai fericită zi din viaţa mea. Ţinând cont că sunt brazilian, iar stilul meu de joc se bazează pe viteză, dribling şi şut, cred că mă identific cu Robinho şi Neymar” a mărturisit Rodrygo Goes.

Noul ”galactic” a explicat şi de ce a ales Real Madrid, deşi a fost curtat intens şi de Barcelona: ”Cine mă cunoaşte ştie de ce am făcut-o.  De mic am fost un fan al Realului. I-am promis tatălui meu că voi juca la Real Madrid şi n-am avut niciun dubiu că voi reuşit asta” a explicat, foarte sigur pe el, Rodrygo.
 

Afla mai multe despre: rodrygo goesreal madrid 

viewscnt
Articole similare