Experiențe împreună.
You are here:

Salvat de centură! Aguero a vorbit în premieră despre accidentul suferit în urmă cu două spătămâni

Salvat de centură! Aguero a vorbit în premieră despre accidentul suferit în urmă cu două spătămâni

Premier League

Sergio Aguero a vorbit în premieră despre accidentul în care a fost implicat în finalul lunii septembrie, când a suferit contuzii în zona coastelor, după ce taxiul în care se afla a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune.

Atacantul argentinian se afla în Amsterdam, unde asistase la un concert, iar primele informaţii indicau o absenţă de pe teren de lungă durată. Între timp, Aguero a reluat antrenamentele şi speră să reintre cât mai rapid la joc.
 
Vârful de 29 de ani spune că doar faptul că purta centura de siguranţă l-a salvat de la o tragedie.
 
"Când am ajuns la spital l-am întrebat pe medic dacă voi putea juca pentru City sâmbătă. Mi-a spus că nu crede. M-am gândit puţin şi am realizat că numai datorită faptului că purtam centura de siguranţă mă aflu în poziţia de a vorbit despre asta (n.r. accident)", a declarat Aguero.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.