Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Salvaţi de VAR! Istvan Kovacs a anulat eronat golul lui Newcastle contra lui PSG. Au urmat minute de aşteptare pentru a fi reparată greşeala | VIDEO

Salvaţi de VAR! Istvan Kovacs a anulat eronat golul lui Newcastle contra lui PSG. Au urmat minute de aşteptare pentru a fi reparată greşeala | VIDEO
Comentarii

Istvan Kovacs a fost delegat la Newcastle - PSG, din grupele Champions League, iar ajutat din camera VAR a luat o decizie importantă, spre finalul reprizei a doua, când a validat al doilea gol al echipei din Premier League.

Brigada din România a anulat greşit golul lui Newcastle contra lui PSG. Istvan Kovacs, salvat de VAR

Newcastle - PSG, contând pentru grupa F, se joacă miercuri, de la ora 22:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. La meciul din Anglia, pe teren a fost o brigadă din România, cu Istvan Kovacs la centru, tuşierii Vasile Florin Marinescu şi Ovidiu Mihai Artene, în timp ce al patrulea oficial a fost Marcel Bîrsan.

În camera VAR, din care a venit decizia care a corectat faza judecată de românii din teren, s-au aflat Marco Fritz (Germania) şi Rob Dieperink (Olanda). 

După ce Almiron a deschis scorul în minutul 17, Newcastle a marcat şi al doilea gol spre finalul primei reprize, în minutul 39. Atunci, după o fază prelungită de atac a gazdelor, Guimaraes a centrat spre Burn din partea stângă, iar mingea a trecut linia porţii, în ciuda intervenţiei lui Donnarumma. 

Totuşi, tuşierul de pe partea dreaptă a considerat că Guimaraes s-a aflat în offside la momentul primirii mingii, înainte de a centra, iar Istvan Kovacs, la indicaţia colegului său, a anulat reuşita. 

Au urmat minute de presiune din partea celor 50.000 de spectatori pe St. James’ Park, care au aşteptat analiza VAR.

Salvarea a venit din partea lui Marco Fritz şi Rob Dieperink, care i-au transmis din camera VAR că Guimaraes s-a aflat în poziţie regulamentară, înainte de a oferi pasa decisivă. 

În cele din urmă, centralul Istvan Kovacs a validat al doilea gol marcat de Newcastle în poarta lui PSG.

Afla mai multe despre: istvan kovacsnewcastle psgrezultate champions leagueistvan kovacs newcastle psg 

viewscnt
Articole similare