Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Salvatorul Maxim recunoaşte: "Nu a fost meciul pe care ni-l doream"

Salvatorul Maxim recunoaşte: "Nu a fost meciul pe care ni-l doream"galerie foto

Echipa națională

Comentarii

România a obţinut o victorie dramatică, scor 2-1, în deplasarea din Lituania, după ce Alexandru Maxim a marcat golul decisiv în minutul 90+4. Acum, tricolorii vor întâlni Serbia, duminică, pe Arena Naţională.

"Sunt fericit pentru cele trei puncte obţinute. A fost un meci foarte important pentru noi. Acum, jucăm meciul cu Serbia la victorie şi sperăm să câştigăm. Se vorbeşte foarte mult despre numărul 10, mie îmi plac provocările, îmi place să joc sub presiune, doar îmi doresc să ajut echipa naţională şi sper să facem o întreagă ţară fericită. Câteodată merităm criticile. Când lucrurile nu merg bine trebuie să punem capul în pământ.

Nu ne-a fost teamă de această partidă. Trebuie să recunoaştem că nu am făcut meciul pe care ni l-am dorit. Nu căutăm scuze, am fi vrut să închidem mai repede partida, dar nu mai contează. Am venit aici să obţinem cele trei puncte şi ne bucurăm că am reuşit. Nu a fost foarte rău gazonul sintetic. Nu suntem obişnuiţi cu acest gazon, dar terenul nu a fost deloc greu. Am demonstrat că ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă, deşi e clar că trebuie să ridicăm puţin nivelul pentru meciul de duminică" , a delacarat Alexandru Maxim pentru Pro TV.

Clasamentul grupei:

 

Afla mai multe despre: maximechipa nationalaromaniaserbialituania 

viewscnt
Articole similare