Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sâmbătă avem meciuri de foc şi ponturi pe măsură în campionatele de top ale Europei!

Sâmbătă avem meciuri de foc şi ponturi pe măsură în campionatele de top ale Europei!galerie foto

Ponturi pariuri

Comentarii

PUBLICIATE I Comunitatea pariorilor din România a analizat cele mai interesante partide din această sâmbătă, în care microbiştii se vor putea delecta cu o nouă ediţie din El Clasico: Real Madrid vs Barcelona, dar şi cu un derby de top în Serie A: Juventus vs AS Roma.

Mai jos vei găsi şi câteva sugestii de ponturi, alături de casele de pariuri online de top la care poţi paria 100% legal şi fără nici un fel de risc.

PARIAZĂ ONLINE 100% LEGAL PE MECIURILE DIN LA LIGA ŞI SERIE A – VEZI AICI LISTA AGENŢIILOR RECOMANDATE!

Real Madrid vs Barcelona

Real Madrid a fost încununată campioana mondială a cluburilor sâmbăta trecută pentru a doua oară consecutiv, după ce a învins-o pe Gremio în finala de la Abu Dhabi. Galacticii par să fi depăşit momentul nefast prin care au trecut la începutul lunii noiembrie, atunci când au bifat două eşecuri consecutive. Madrilenii nu au mai fost învinşi în ultimele 10 meciuri disputate şi şi-au mai adăugat un trofeu în palmares. Totodată, Ronaldo a câştigat cel de-al cincilea Balon de Aur în data de 7 decembrie a acestui an, egalându-l pe rivalul său Lionel Messi la numărul distincţiilor obţinute: 5.

Barcelona se descurcă neaşteptat de bine fără Neymar. Catalanii nu au mai fost învinşi de la începerea sezonului actual de La Liga, şi mai mult decât atât, formaţia Blaugrana are un avans de 11 puncte în clasament în faţa rivalilor de moarte (deşi Real are un meci mai puţin disputat). Messi şi compania au marcat 15 goluri în ultimele 5 partide şi au primit gol numai de la Celta Vigo.

Dacă gazdele vor fi nevoite să forţeze victoria pentru a mai putea spera la cucerirea titlului, oaspeţii se pot mulţumi şi cu un egal pe Santiago Bernabeu, întrucât ar păstra handicapul în faţa marii rivale.

Egalitate la pauză sau la final @ 1.80 – Încearcă pontul la Sportingbet!

Peste 3.5 goluri @ 1.90 – Încearcă pontul la Betfair!

Everton vs Chelsea

Big Sam pare să le fi readus încrederea jucătorilor de pe Goodison Park, după ce Ronald Koeman a lăsat echipa pe un loc retrogradabil la demiterea sa. În prezent, după 18 etape, Everton a ajuns pe poziţia a 9-a şi speră să continue progresul alături de noul antrenor, sub conducerea căruia nu a cunoscut înfrângerea. Poate că echipa nu a  rupt gura târgului, însă este cert că jucătorii se simt mult mai bine sub comanda noului antrenor.

Chelsea nu are o formă deosebită, însă formaţia antrenată de Antonio Conte se menţine totuşi în bătălia pentru locul secund, aflându-se la numai 3 puncte în spatele lui United. În precedentele 3 întâlniri dintre cele două formaţii în Premier League londonezii s-au impus de fiecare dată la handicap fără să primească gol, însă pare puţin probabil că situaţia se va repeta şi de această dată.

Sub 2.5 goluri @ 1.84 – Încearcă pontul la Unibet!

X la Pauză sau la Final @ 1.85 – Încearcă pontul la Betano!

Juventus vs AS Roma

Elevii lui Massimiliano Allegri şi-au revenit imediat după eşecul suferit în Genova, în faţa Sampdoriei, reuşind să o depăşească pe Inter în Serie A şi să se califice mai departe în primăvara Europeană a Ligii Campionilor. De altfel, de la acel meci, Buffon şi compania nu au mai încasat nici un gol în cele 7 disputate.

AS Roma tocmai a fost eliminată miercurea trecută de către FC Torino din Cupa Italiei, întrerupând astfel seria de 5 meciuri fără înfrângere. Elevii lui Di Francesco nu au impresionat deloc în ultima perioadă, marcând numai 3 goluri în ultimele 4 partide. Dacă este să ne uităm şi la faptul că AS Roma nu s-a mai impus în Serie A în deplasare în faţa celor de la Juventus din ianuarie 2010, şi să evaluăm şi forma de moment a celor două echipe, ne putem gândi că istoria se va repeta şi de această dată.

Juventus – Victorie la zero @ 2.90 – Încearcă pontul la Netbet!

PARIAZĂ LIVE ŞI DESCOPERĂ OFERTA BOGATĂ A MECIURILOR DIN PREMIER LA LIGA ŞI SERIE A. DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE ŞI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM – VEZI LISTA AICI!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă şi vă recomandă să nu jucaţi mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: publicitateponturi 

viewscnt
Articole similare