Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sami Khedira pregătit să o părăsească pe Juventus. Fostul mijlocaş al lui Real Madrid ar fi “onorat” să joace în Premier League

Sami Khedira pregătit să o părăsească pe Juventus. Fostul mijlocaş al lui Real Madrid ar fi “onorat” să joace în Premier League
Comentarii

Sami Khedira (33 de ani) este gata să plece de la Juventus şi să meargă în Premier League.

Sami Khedira este mijlocaşul celor de la Juventus din 2015. Germanul în vârstă de 33 de ani îşi doreşte să meargă în Premier League.

Motivul pentru care Khedira vrea să plece de la Juventus

Sami Khedira a spus că ar fi o “onoare” să-şi îndeplinească visul de a juca în Premier League şi este pregătit de o nouă provocare departe de Juventus.

Viitorul la “Bătrâna Doamnă” pentru fostul câştigător al Cupei Mondiale, este incert sub comanda lui Pirlo. Sami a jucat în sezonul precedent destul de puţin, iar acum de când Andrea Pirlo este managerul lui Juve, Khedira nu a prins niciun meci.

Sami Khedira a refuzat o prelungire a contractului cu Juve şi se poate despărţi de “zebre” vara viitoare liber de contract şi poate să-şi continue cariera în Premier League.

Într-un interviu pentru Sky Germany, Khedira şi exprimat dorinţa de a pleca în Anglia.

“Când eram copil a fost tot timpul un mare vis al meu să fiu un jucător de Premier League”, a spus Khedira.

“Sunt foarte fericit şi satisfăcut cu cariera mea de până acum dar un lucru lipseşte pentru că mereu am avut acest vis şi niciodată nu a devenit real...să fac parte din Premier League.”

“Am văzut foarte multe meciuri din Premier League de când eram mic (dar) chiar şi acum mă uit la Premier League mult.”

“Mi-a plăcut mereu să joc cu echipele mele în Champions League împotriva cluburilor engleze. Atmosfera, stilul şi ideea fotbalului mereu m-au impresionat.”

“Dacă este posibil va fi cu siguranţă un vis cu adevărat măreţ (devenit realitate) şi o onoare să fac parte din Premier League.”

Sami Khedira a jucat în cariera sa 473 de meciuri, a marcat 50 de goluri şi a oferit 46 de assist-uri. Germanul a câştigat alături nu mai puţin de 22 de trofee, dar cele mai importante sunt cu sigutanţă Cupa Mondială şi Champions League. Valoarea germanului este de 4 milioane de euro, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: sami khedira juventus premier league 

viewscnt
Articole similare