Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sampaoli a fost distrus la conferinţa de presă de conaţionali: "Domnule selecţioner, 40.000.000 de argentinieni vor să ştie un lucru"

Sampaoli a fost distrus la conferinţa de presă de conaţionali: "Domnule selecţioner, 40.000.000 de argentinieni vor să ştie un lucru"

Cupa Mondială

Comentarii

Selecţionerul Argentinei, Jorge Sampaoli, a declarat că înfrângerea din meciul cu naţionala Croaţiei, scor 0-3, de la Cupa Mondială, este extrem de dureroasă.

„Domnule Sampaoli, 40 de milioane de argentinieni vor să afle de ce l-aţi folosit pe Caballero şi nu i-aţi oferit mai mult timp în teren lui Romero?” – a fost prima întrebare pusă de jurnalişti la conferinţa de presă, conform BBC. 

"Planul pentru acest meci nu a funcţionat, nu simt ruşine, ci o mare durere, aşa cum nu am mai simţit demult. Nu există altă alternativă decât să dăm totul în ultimul meci. Am fost foarte ambiţioşi şi ne-am fi dorit să terminăm primii în grupă. Acum nu mai este posibil şi este o mare durere.

Poate dacă făceam alt plan, unele lucruri ar fi funcţionat mai bine. Nu cred că vina este doar al lui (Willy) Caballero. M-am gândit că vom pune presiune multă pe Croaţia în terenul lor. Dar după golul lor, noi am căzut psihic şi nu am mai putut schimba lucrurile", a declarat Sampaoli.

Sampaoli a mai spus că nu a reuşit să trimită în teren cea mai bună echipă pentru a-l pune în valoare pe Lionel Messi. "Messi este limitat pentru că echipa nu ia formă cu el aşa cum ar trebui. Sunt foarte trist de această înfrângere, dar probabil nu am trimis în teren cea mai bună echipă".

Croaţia a obţinut calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învins, joi, la Nijnîi Novgorod, cu scorul de 3-0 (0-0), echipa Argentinei. Au marcat Rebici '53, Modrici '80 şi Rakitici '90+1.

Afla mai multe despre: sampaoli 

viewscnt
Articole similare