Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sampdoria se pregăteşte să facă o ofertă pentru un jucător din Liga 1: ”Mi-ar plăcea Serie A”

Sampdoria se pregăteşte să facă o ofertă pentru un jucător din Liga 1: ”Mi-ar plăcea Serie A”

Superliga

Comentarii

Kamer Qaka este unul dintre cei mai curtaţi jucători din Liga 1, în această iarnă. Mijlocaşul lui CSM Poli Iaşi este dorit în Spania, Italia, dar şi de CFR Cluj, Craiova şi FCSB. Qaka este de părere că va reuşi să se transfere în această iarnă.

Kamer Qaka a fost una dintre cele mai inspirate achiziţii făcute în iarnă de Poli Iaşi. Mijlocaşul de 22 de ani a fost unul dintre cei mai buni jucători din prima parte a campionatului şi sunt şanse mari să plece în această iarnă. Până acum, există informaţii că este dorit în de CFR, Craiova, FCSB şi Benevento, însă ar avea şi o ofertă din Spania.

Site-ul sampnews24.com susţine însă că şi Sampdoria este interesată. Echipa italiană îl putea lua încă din vară, însă atunci l-a refuzat. Acum, cei de la sampnews24.com scriu că Sampdoria ar trebui să investească în total un milion de euro în transferul lui Kamer Qaka.

”Am citit ştirile şi am vorbit cu preşedintele. Ştiu că ar fi bine să plec, dar vorbim despre asta când mă întorc din vacanţă. Ştiu doar că Sporting Braga a făcut o ofertă concretă”, spune Qaka, citat de sampnews24.com. Norvegianul de origine albaneză susţine că i-ar plăcea să se transfere în Serie A: ”Mi-ar plăcea să joc acolo”.

Afla mai multe despre: kamer qakapoli iasiliga 1sampdoria 

viewscnt
Articole similare