Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Săndoi, criză de nervi după partida de la Mediaş: ”I-am spus că îmi rup carnetul de antrenor. Umblu cu pastile după mine la fiecare meci!”

Săndoi, criză de nervi după partida de la Mediaş: ”I-am spus că îmi rup carnetul de antrenor. Umblu cu pastile după mine la fiecare meci!”

Superliga

Comentarii

Chindia Târgovişte a pierdut cu 1-0 în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş. După meci, Emil Săndoi a făcut o criză de nervi din cauza arbitrajului

Săndoi, criză de nervi după partida de la Mediaş

Echipa condusă de Emil Săndoi, Chindia Târgovişte, a pierdut în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş cu scor 1-0. La finalul partidei Săndoi a avut o criză de nervi şi părea foarte supărat pe arbitrul partidei, Coza, pentru că nu a acordat un penalty Chindiei.

"Ce pot eu să le spun jucătorilor mei după jocul din seara asta? Ce pot să le spun? E inadmisibil, de trei etape...să începem cu meciul cu CFR, tot ce a fost acolo, a fost împotriva noastră."

"I-am spus (n.r. - arbitrului), îmi rup carnetul de antrenor şi nu mă mai duc în viaţa mea pe niciun stadion de fotbal dacă nu se acordă, la cele două faze pe care le-am avut, lovitură de la 11 metri.

"Sunt cât se poate de clare, dar ei sunt intangibili domle, ce putem să le facem!? Ce să fac, să umblu cu pastilele după mine la fiecare meci!?Cum e posibil să faci asemenea greşeli?

"Să mă scuze, dar sunt unele momente în care te ia capul. E inadmisibil, pe cuvântul meu de onoare, parcă văd alt meci unii dintre ei.

"Este un rezultat viciat de greşelile majore care s-au făcut în timpul partidei. Trebuie să plătească cineva, de ce trebuie să plătim noi de fiecare dată?", a declarat Săndoi după meci.

Chindia Târgovişte este pe locul 7 în Liga 1 şi are 28 de puncte după 22 de etape.

Afla mai multe despre: săndoi 

viewscnt
Articole similare