Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Săndoi despre penalty-ul ratat de Popa: ”A fost un moment cheie” Antrenorul spune că îl va lăsa şi pe viitor să execute: ”A dat două goluri cu Farul”

Săndoi despre penalty-ul ratat de Popa: ”A fost un moment cheie” Antrenorul spune că îl va lăsa şi pe viitor să execute: ”A dat două goluri cu Farul”

Chindia Targoviste

Comentarii

Emil Săndoi a vorbit la finalul remizei dintre FC Argeş şi Chindia Târgovişte.


Formaţia FC Argeş a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a zecea a Ligii 1.

În minutul 26, Daniel Popa (Chindia) a ratat un penalti acordat pentru un fault în careu. Lovitura a fost apărată de Croitoru.

După meci, antrenorul Chindiei, Emil Săndoi a explicat: ”Pentru meciul de azi ne-am confruntat cu o problemă serioasă, pentru că aveam trei jucători ofensivi care s-au accidentat. Trei jucători importanţi pentru noi, plus un fundaş central, deci am avut patru absenţe”

Tehnicianul consideră că penalty-ul ratat de Popa a fost momentul cheie al meciului: ”Cred că a fost un moment cheie, pentru că dacă reuşeam să marcăm de la 11m, era altceva. Dar, per total, este un rezultat echitabil. E posibil să îl las pe Popa să mai execute, a dat două goluri cu Farul. Se întâmplă, la fotbal se întâmplă. Vă daţi seama că nu ne convine, pentgru că poate meciul lua o altă turnură pentru că am închis bine culoarele” a mai spus Săndoi.

Antrenorul Chindiei a vorbit la final şi despre relaţia cu Prepeliţă, tehnicianul lui FC Argeş: ”Îl respect pe Andrei, l-am respectat şi ca fotbalist. Nu pot să comentez. Eu aş vrea ca fiecare antrenor care conduce o echipă să poată da indicaţii pentru că este responsabilitatea lui, a lui Ianovschi. Nu ştiu cum sunt împărţiţi aici. Şi nici nu mă interesează aspectele astea” a încheiat Emil Săndoi.

Afla mai multe despre: emil săndoi 

viewscnt
Articole similare